Total Media News

Stiri - Economie

UNTRR solicită acțiuni urgente pentru stoparea practicilor discriminatorii ale autorităților bulgare PDF Imprimare
Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 21:28
                                Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este profund îngrijorată de discriminarea inacceptabilă și tratamentul nedrept aplicat transportatorilor rutieri și șoferilor profesioniști români la punctul de trecere a frontierei de la Ruse, Bulgaria.

Situația a ajuns la un punct critic astăzi, cu sute de șoferi români de camion blocați pentru mai mult de 35 de ore în parcările de camioane din Ruse și în special TIR Parking Ruse, așteptând să treacă frontiera BG-RO. În  dimineața zilei de 12 aprilie 2024, în jurul orei 4 a.m., mai mulți șoferi români au primit mesaj prin pager să se deplaseze către frontieră, însă până la această oră, 13.00, aceștia încă nu reușiseră să iasă din parcare întrucât atât drumul spre frontieră, cât și punctul de trecere a frontierei sunt blocate cu camioane bulgărești, care nu trecuseră prin parcare și nici prin coada virtuală.

Autoritățile române contactate de UNTRR au precizat că motivul întârzierii de astăzi ar fi din cauza autorităților din Bulgaria care au decis ca toate vehiculele de marfă să tracă prin scanerul cu raze X.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home