Total Media News

Program intensiv de îngrijire Premium Care PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 19 Mai 2017 09:21

                         Gerovital H3 Derma+ Premium Care

                                          

         Programul intensiv de îngrijire a tenului împotriva îmbătrânirii este conceput sub forma unui kit cu 7 fiole, specifice rutinei particulare a fiecărei zile din săptămână, constituind un program complex de îngrijire a tenului, fiecare oferind beneficiile unui tip de acțiune:
  1. Luni - Oxigenare
  2. Marţi - Exfoliere cu AHA
  3. Miercuri - Antirid
  4. Joi - Lifting
  5. Vineri - Oxigenare
  6. Sâmbătă - Antirid
  7. Duminică - Vitaminizare

 

 

Hipoalergenic. Fără parabeni. Testat dermatologic.
Oxigenare
Asigură nivelul energiei necesare pielii, în concordanță cu necesităţile și ritmul ei propriu de funcționare pe toată durata zilei, stimulează rezistența la stresul radiaţiilor UV, accelerează refacerea celulelor pielii, având ca efect un ten cu aspect luminos și sănătos.
Exfoliere cu AHA
Asigură o exfoliere blândă ce are ca efect regenerarea pielii din profunzime către suprafață.
Antirid
Matrixyl Synthe’6™ stimulează sinteza colagenului din piele acționând sinergic cu acidul ferulic care protejează antioxidativ aceste fibre. Prin potențarea reciprocă a principiilor active se obțin efecte antirid de durată.
Lifting
Fiolele Lifting conțin un complex de colagen și elastină de origine marină și lipozomi cu acid hialuronic, principii active care refac matricea extracelulară și îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea reducând adâncimea ridurilor.
Vitaminizare
Boosterul vitaminic este un cocktail de vitamine A, C şi E, care neutralizează efectele nocive ale radicalilor liberi, cu efecte benefice de regenerare a celulelor pielii, protecție a fibrelor de colagen și elastină, de îmbunătăţire a hidratării, de îmbunătățire a texturii, uniformității și luminozității pielii.
Mod de utilizare
Recomandăm utilizarea programului cel puţin o săptămână pe lună.
Fiecare fiolă se va aplica seara, de preferat în ziua recomandată, pe tenul curățat în prealabil, pe față, gât, decolteu și mâini. Nu folosiți mai mult de un kit cu 7 fiole pe săptămână!
Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor cu mișcări circulare până la absorbția totală în piele. Nu necesită clătire. După tratamentul de exfoliere se aplică Crema calmantă protectoare.
Pe durata tratamentului de exfoliere se recomandă evitarea expunerii la soare, utilizarea unei creme cu factor ridicat de protecţie UV, evitarea produselor cosmetice cu potențial sensibilizant. Se recomandă ca tratamentul să se facă în anotimpurile puțin însorite. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere.
Se va evita contactul cu ochii! DOAR PENTRU UZ EXTERN!
Beneficii
Demonstrat clinic:
Rezultatele studiilor de eficiență* au arătat o scădere a lunigimii ridurilor cu până la 50% într-un interval de 28 de zile cu 1 aplicare/zi.
*eficacitate demonstrată clinic (Evic Grup)


**  sursa :--  https://www.farmec.ro/produse/ten/program-intensiv-de-ingrijire-premium-care-743.html?utm_source=Farmec+Newsletter&utm_campaign=d46701f871-Newsletter_lansare_Premium_Care&utm_medium=email&utm_term=0_5b0ddd835b-d46701f871-398428901&goal=0_5b0ddd835b-d46701f871-398428901&mc_cid=d46701f871&mc_eid=eb2b52485c-- 
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social Sanatate Program intensiv de îngrijire Premium Care