Total Media News

Pentru afecțiunile aparatului locomotor PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 15 August 2018 14:20
                                     Nu mai face injecții în articulațiile! Durerea va dispărea în 3 zile dacă...
   

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Bună ziua, domnul Profesor! Suntem bucuroși să vă vedem! Spuneți-ne, într-adevăr în China există vreun secret privitor la tratamentul bolilor articulațiilor?

Profesorul Pak: Bună ziua! În Romania, problema cu articulații este foarte gravă: fiecare al 4-lea locuitor suferă de dureri de spate, coate, genunchi, hernie sau artrită în diferite stadii. Vă compătimesc, deoarece știu cât de grave sunt bolile articulațiilor și ce impact au asupra persoanei. În China noi ne-am isprăvit de mult timp cu această boală, așa că eu voi împărtăși cu plăcere experiența țării noastre.

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Care este secretul sănătății și longevității chineze? Mâncarea?

 

 

Profesorul Pak: Este un mit, fructele de mare nu sunt accesibile fiecărui, prin urmare, principalul fel de mâncare în dieta noastră este orezul obișnuit. Secretul nostru este ascuns în moștenirea strămoșilor, celebra medicină chineză. Organismul uman este un instrument fin, și dvs. nici nu vă imaginați cât de bine îl puteți regla!

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor În multe țări se crede că articulațiile bolnave sunt un semn natural al bătrâneții?

Profesorul Pak: Noi în China am demonstrat că articulațiile se pot reface complet, ele POT FI ȘI TREBUIE SĂ FIE TRATATE. Problema principală a bolii este uzura. Articulațiile duc permanent o sarcină mare, de aceea țesutul cartilaginos își pierde elasticitatea, se subțiază și dispare. De aici apar clicurile, durerile, tumori (herniile) și deformările osoase (osteoartrita). Deja la 60 de ani multe persoane au cartilajul uzat la 45-50%. Cum poți recupera ceea ce deja nu există? Este oare posibil literalmente "de a reconstrui" articulația? Se poate!

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Și cum se face acest lucru?

Profesorul Pak: Corpul nostru are o capacitate unică de regenerare. Uitați-vă cât de repede se vindecă o tăietură pe piele, la fel se poate recupera orice țesut și în interiorul corpului nostru. Întrebarea ține de viteza și de activitatea procesului: un organ se restabilește singur, iar altul are nevoie de ajutor. Stimulați resursele ascunse ale organismului dvs. și vă veți simți sănătos ca niciodată înainte!

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Anume despre aceasta dorim să auzim detalii.

Profesorul Pak: Rețeta de recuperare a articulațiilor este cunoscută în Tibet deja de 2 000 de ani. Este un amestec de ingrediente naturale, care activează diviziunea și creșterea celulelor cartilaginoase. La începu remediul a fost utilizat în formă de decoct, cu el erau îmbibate pansamente și aplicate pe locurile dureroase. Dar acum, datorită realizărilor noastre științifice, astăzi rețeta tibetană este disponibilă în întreaga lume în formă de balsam. Am participat la elaborarea acestuia, așa că știu totul despre compoziția și acțiunea sa.

Schema de aplicare a balsamului Motion Free: - trebuie curățate foarte bine toate tegumentele. Pentru aceasta, înainte de procedură se recomandă un duș. - imediat după duș pe locul bolnav se aplică o cantitate mică de balsam. - masați minuțios zona articulației, astfel, toate componentele active vor putea pătrunde adânc sub piele. * Compoziția nu trebuie spălată. Pentru a obține rezultate maxime, procedura se repetă de două ori pe zi (dimineața și seara). Balsamul nu lasă pete de grăsime pe haine. Aplicați-l pe piele cu 2 ore înainte de a ieși din casă.

Principiul este simplu: compoziția medicamentoasă a balsamului se absoarbe direct în țesutul cartilaginos practic instantaneu. Durerea dispare aproape imediat, iar articulația se restabilește în totalitate aproximativ în 1-2 luni. Gândiți-vă numai: restabilire completă a articulației. Posibilitatea de a evita o intervenție chirurgicală este absolut reală!

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Cum arată procesul de restabilire?

Profesorul Pak: Este dovedit că celulele responsabile de starea de sănătate și de creșterea țesutului cartilaginos se află în el însuși. Ingredientele incluse în compoziția balsamului, nu doar calmează edemul, durerea și inflamația, dar acționează direct asupra acestor celule și activează divizarea lor. Cu alte cuvinte, acest remediu lansează un mecanism aflat în hibernare și îl face să lucreze mai repede. Componentele balsamului intensifică circulația sângelui în țesuturile adiacente, ceea ce duce la reproducerea lichidului în bursa articulară. Aceasta sporește motilitatea articulației și permite țesutului cartilaginos să crească mai repede. În ceea ce privește depunerile de săruri, sub influența preparatului ele treptat se înmoaie și sunt eliminate din organism la început prin sânge, iar apoi și în mod natural, prin intestine.

 

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Care sunt indicațiile pentru balsam?

Profesorul Pak: Produsul este indicat în așa boli cum ar fi artrita, osteoartrita, osteocondroza, sciatica, lumbalgia, hernia intervertebrală, deplasarea vertebrelor. Totodată, poate fi utilizat în caz de dureri, amorțeala membrelor, crampe și rupturi musculare, edeme, contuzii, traume. Noi, în China, folosim acest balsam, în principal, în scop preventiv și, de aceea, nu ne îmbolnăvim. Pentru noi, el, este ca pentru dvs. usturoiul, ceapa sau mierea de albine. Mulți încă prepară remediul acasă, după moda veche, dar, nu întotdeauna pot selecta corect ingredientele sau să calculeze doza corectă, iar varianta oficinală, bineînțeles, nu are astfel de lacune.

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Unde poate fi procurat balsamul?

Profesorul Pak: În România, din păcate, nu am reușit să ajungem pe piața farmaceutică. Nouă, pur și simplu, nu ni-a fost permis accesul, de aceea, în farmacii și în magazinele online balsamul Motion Free nu este de vânzare, el poate fi achiziționat doar de pe site-ul oficial cu o reducere de -50%. Plasați comanda, primiți coletul la cel mai apropiat oficiu poștal, verificați conținutul și numai după aceea plătiți ramburs pe loc. În nicio altă țară din lume nu am avut astfel de probleme, iar în China acest medicament este, în orice farmacie. Înțeleg, dacă oamenii vor fi sănătoși, cum se vor câștiga bani?

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Mulțumim profesorului pentru acest interviu interesant și la numeroasele solicitări publicăm mai jos adresa site-ului oficial.

Înainte de 15.08.2018 (inclusiv) Centrul nostru de studiere a afecțiunilor aparatului locomotor împreună cu Centrul medical privat din Beijing desfășoară o promoție pentru locuitorii

României
: "Articulații sănătoase!" În cadrul căreia balsamul originar Motion Free poate fi comandat prin intermediul site-ului oficial cu o reducere de -50%! Anume în această perioadă, trebuie să lăsați o cerere pe site.

Dacă o lungă perioadă de timp nu puteți scăpa de dureri în articulații, ați încercat alte metode de tratament, dar nu ați obținut niciun rezultat, chiar acum accesați site-ul și lăsați o cerere .

 

 

*** -- http://www.fafssa.info/azadrmtszg/ElHkO4WaoGbj1Ru/?subacc2=yulia1&subid2=U0NCLTEwNy1zc3AtMDhmN2NlMmMtNzM1OS03NjhiLWFiZDMtMTUzNDMzNTA5My1qa3YzaTB4aC04ZjM6MDo1MzE4MTM6MDo1NA%2A%2A&subacc4=531813&esub=-7EBRQCgQfZelOugFzrgFTEgIDoR8zVB90rjO2qQYBAAMPdBl0WxERChEJIhENQhENWgdubDEAAH9hZGNvbWJv_zAzY2Q2MjBiAANkMw&rid=-7EBBQCQMAAHBTEgIABhENChEFChEJQgABf2FkY29tYm8&subacc=mc&s_trk=Cgi6UR0bwrzHLhDR7sysDRj3sNDbBQ%2A%2A#init

 
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social Sanatate Pentru afecțiunile aparatului locomotor