Total Media News

Pistol de curățare pentru mașini ( Tornador Gun ) de la LIQUI MOLY PDF Imprimare
Joi, 20 Septembrie 2018 11:16

                      Pistol de curățare pentru mașini
                           https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2018/09/Tornador.jpg

    Specialistul german în uleiuri și aditivi LIQUI MOLY introduce pe piață Tornador Gun. Acesta este un pistol de curățare care funcționează cu aer comprimat. Numeroși producători de mașini nu se lipsesc de acesta. "Datorită acestuia, utilizarea agentului nostru universal de curățare devine chiar și mai uşoară", spune David Kaiser, Director Cercetare și Dezvoltare la LIQUI MOLY.

      Acesta este de fapt pistolul original de la Dehn's Innovation. Clienții pot comanda produse de curățare LIQUI MOLY, precum și pistoale de curățare care se potrivesc, fără a mai fi nevoiți să aibă de-a face cu mai mulți furnizori.

 

 

    Datorită vârtejului de aer, Tornador Gun permite o curățare temeinică a covorașelor, a tapițeriei, a gurilor de aerisire și a altor spații înguste. Nu este potrivit doar pentru interior: Jantele, plăcuțele de înmatriculare și țevile de alimentare sunt și ele zone de utilizare tipice. Produsul de curățare este agentul universal de curățare LIQUI MOLY într-un raport de amestecare de 1:10.

"Nu suntem producător de unelte", spune David Kaiser. "Dar filozofia noastră nu este să oferim doar produse chimice pentru automobile, ci și uneltele necesare pentru a utiliza în mod optim aceste produse chimice."


Despre LIQUI MOLY

Cu aproximativ 4000 articole, LIQUI MOLY oferă o gamă largă unică la nivel mondial de produse chimice auto: uleiuri de motor şi aditivi, unsori şi paste, spray-uri şi produse de îngrijire auto, produse de lipit şi etanşare. Înfiinţat în 1957, LIQUI MOLY îşi dezvoltă şi fabrică produsele exclusiv în Germania. În această ţară este lider de piaţă nedisputat în domeniul aditivilor şi este votat cu fiecare ocazie ca cea mai bună marcă de uleiuri. Compania îşi vinde produsele în peste 120 de ţări, iar în anul 2017 a obţinut o cifră de afaceri de 532 milioane euro.


****  -- LIQUI MOLY GmbH

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie Auto Pistol de curățare pentru mașini ( Tornador Gun ) de la LIQUI MOLY