Săptămâna Gustului 2012 s-a încheiat oficial la Ambasada Franţei |
Bucatarie - Retete | ||||
Joi, 01 Noiembrie 2012 23:15 | ||||
Pagina 1 din 2 Ambasada Franţei la Bucureşti a găzduit pe 26 octombrie ultimul eveniment din cadrul Săptămânii Gustului 2012, atelierul “Gust şi savoare”, care a reunit oficialităţi române şi franceze, 10 chefs francezi şi chefs români, reprezentanţi ai Casei Regale, precum şi invitaţi speciali din Franţa: Eric Leautey - Chef la France 2 şi la Cuisine TV, Cedric Chabaudie - Chef al Asociaţiei Chefs de la République şi Sophie Gerstenhaber - Director General Semaine du Goût Franta.
În jur de 200 de invitaţi au fost prezenţi la acest eveniment. Printre invitaţii evenimentului s-au mai numărat: Nicolai Tand (Cantine de Nicolai), Chef Patrick Guibet şi Chef cofetar-patiser Silvia Ailincai, Chef Cristian Erimia (Metro Cash&Carry), Chef Horia Vârlan, Chef Gabriela Berechet, Chef Krishna Bohat, Chef Stefan Kopeczi. Toţi Chefi participanţi au primit în dar câte o carte profesională «Bucătăria Explicată» şi cartea Chef-ului Eric Leautey «A l’Atelier du Lion Vert ». |