Total Media News

Prima cresa romano-daneza a fost lansata in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti - Pagina 2 PDF Imprimare
Marţi, 05 Februarie 2013 14:50
Index articol
Prima cresa romano-daneza a fost lansata in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti
Pagina 2
Toate paginile
Centrul RODACIE face parte dintr-un proiect complex cu durata de trei ani. Proiectul promovează parteneriatul dintre lumea academică, organizaţii neguvernamentale şi autorităţile locale. Reprezentată prin Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (Departamentul de Ştiinţele Educaţiei), Universitatea din Bucureşti este parteneră cu VIA University College şi CRFPS Pro Vocaţie.

Coordonat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC), proiectul urmăreşte să îmbunătăţească prin servicii socio-educaţionale şansele de integrare socială a copiilor vulnerabili cu vârsta cuprinsă între 0 şi 4 ani din aria de responsabilitate a DGASPC Sector 1. Centrul promovează o abordare educaţională centrată pe copil, care valorifică experienţa daneză în pedagogia socială.

Până la 30 de copii din familii fără resurse vor beneficia de serviciile centrului în care se vor investi, în decursul a trei ani, circa un milion de euro. În momentul de faţă sunt înscrişi 22 de preşcolari. Proiectul durează trei ani şi este destinat copiilor de la zero la trei ani. Din 2015, urmează să se înfiinţeze şi o grădiniţă română-daneză care să asigure educația copiilor până la vârsta la care pot fi daţi la şcoală.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Social Prima cresa romano-daneza a fost lansata in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti - Pagina 2