Total Media News

Carnetele de producător, vizate de asociatiile de profil pentru a nu mai exista abuzuri PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 11:10
Index articol
Carnetele de producător, vizate de asociatiile de profil pentru a nu mai exista abuzuri
Pagina 2
Toate paginile

    Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Sibiu, că eliberarea carnetelor de producător va fi făcută de către primării, dar cu viza asociaţiilor de producători, "pentru a nu mai exista abuzuri", şi vor exista şi carduri de producător, care garantează accesul în pieţe.

                                             

      Ministrul Daniel Constantin a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, care va fi diferenţa dintre noile carduri de producător şi actualele certificate de producător, el afirmând că "lucrurile se modifică radical", transmite corespondentul MEDIAFAX.

      "Ordonanţa este în dezbatere publică de ceva timp, poate o dezbatere publică mai lungă decât circuitul normal, pentru că lucrurile se modifică radical. Noutatea principală este reprezentată de desfacere, ca să zic aşa, dar vom întări şi carnetul de producător, eliberarea carnetului de producător, astfel încât să ne asigurăm că nu vor mai exista niciun fel de abuzuri. Cu alte cuvinte, nu numai primăria va elibera carnetul de producător, ci şi cu viza asociaţiei de profil", a spus Daniel Constantin.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home