Total Media News

Auto Italia sarbatoreste 18 ani PDF Imprimare
Marţi, 29 Noiembrie 2011 08:48

         "18/18" – Auto Italia sarbatoreste 18 ani si cu aceasta ocazie beneficiati de reduceri de pana la 18%

   Inaugurată în anul 1993, AutoItalia Group, importatorul mărcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Abarth, Infiniti şi Jeep, împlineşte anul acesta 18 ani de existenţă pe piaţa din România.

   Pentru a sărbători acest moment, AutoItalia Group dă startul unei noi campanii promoţionale ce oferă reduceri de până la 18% pentru mai mult de 400 de vehicule aparţinând tuturor mărcilor.

   Va invitam in showroom-urile din intreaga tara pentru a alege marca ce vi se potriveste: Fiat, simbolizat de spiritul tipic italian La Dolce Vita: simplu, chic, distractiv si accesibil. Fiat Professional, apreciat pentru eficienţă şi funcţionalitate.

 Alfa Romeo, recunoscută pentru tradiţia sportivă şi pentru designul inimitabil. Abarth, un mini supercar temperamental si accesibil ca preţ.

   Lancia, oferă în premieră stil de viaţă american şi eleganţă italiană. Maserati, este simbolul luxului şi al performanţei italiene desăvârşite.

    Jeep, este esenţa libertăţii şi a aventurii, acum cu un nou design şi performanţe avansate.

  Infiniti, înseamnă desing unic, tehnologie de ultimă generaţie şi performanţă inspirată, toate desăvârşite prin perfecţionismul tipic japonez.

 Oferta este valabila pana la epuizarea stocului.

  Campania se va derula sub titulatura Masini Alese Cu Inima, noul slogan al AutoItalia Group, in toate cele 32 de showroomuri din cadrul retelei nationale de concesionari.

  Pentru detalii contactati Dealerul din orasul Dvs.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home