Total Media News

The 20th World Petroleum Congress PDF Imprimare
Miercuri, 07 Decembrie 2011 10:02
Zilele acestea are loc la Doha in Quatar cel de al 20 lea Congres mondial de petrol.
              

     La  fiecare  trei  ani  , are  loc   World Petroleum Congress  si Expozitia  cea  mai  mare si  mai  redutabila     din  lume  privind   uleiul  si  gazul  din  lume  .

  Al  20-lea  Congres Mondial al Petrolului  este găzduit de către Qatar Petroleum si va avea loc la National Qatar Convention Centre (QNCC) la Doha, Qatar, 4-8 decembrie 2011.

De la înfiinţarea sa în 1933, aceasta este prima dată cind  Congresul Mondial  al  Petrolului  va avea  loc   în Orientul Mijlociu.

 

                

    Acest  Congres   trianual se  va  desfasura  pe parcursul  a  cinci zile, cu mai mult de 4000 de delegaţi, 600 si 550 prezentatori mass-media care participă la un program care acoperă toate aspectele legate de industrie, de la progresele tehnologice în cadrul operaţiunilor în amonte şi în aval, la rolul de gaze naturale, regenerabile şi alternative de energie, de gestionare a industriei şi a impactului social, economic şi de mediu. Cunoscut sub numele de "Evenimentul Olympian a industriei de petrol şi gaze", acest   eveniment   este urmarit   de  specialistii  din  intreaga    lume , de  toti  oamenii  interesati  de  petrol , ulei  si gaze , alte sectoare ale industriei, ONG-uri şi instituţiile internaţionale care se alătură, de asemenea, în cadrul dialogului.Expoziţia Mondială de petrol, are loc alături de congres, şi în aceeaşi locaţie,  exponate care includ uleiul de cele mai prestigioase companii nationale si de gaze şi agenţiile din lume.

Deasemenea  sunt  prezente  in  cadrul  expozitiei  , cele mai importante   companii  de  uleiuri  internationale ,companiile de gaz alături de furnizori-cheie, companiile de servicii şi producători.

Acesta este cel mai important la nivel mondial expoziţie dedicată pentru industria de petrol şi gaze.


              Conform     stirilor    primite    de  la  Federaţia de Petrol, Energie şi Gaze , la   cel  de al 20 lea Congres mondial de perol    participa  10 dintre cele mai mari companii de petrol si gaze din Romania.


 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home