Total Media News

Dragnea spune ca locuintele de tip B, din chirpici, nu ar trebui sa fie asigurate in mod obligatoriu PDF Imprimare
Miercuri, 18 Septembrie 2013 23:16
Index articol
Dragnea spune ca locuintele de tip B, din chirpici, nu ar trebui sa fie asigurate in mod obligatoriu
Pagina 2
Toate paginile

     Ministrul Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, consideră că asigurarea obligatorie a locuinţei nu ar trebui aplicată în cazul locuinţelor de tip B, din chirpici, deoarece persoanele care trăiesc în astfel de case sunt sărace, iar societăţile de asigurări "nu fac coadă" pentru a le asigura.

                  

       Dragnea spune că locuinţele de tip B, din chirpici, nu ar trebui să fie asigurate în mod obligatoriu

      Dragnea s-a declarat de acord cu prevederea legală ca locuinţele de tip A, din zidărie, să nu primească despăgubire în cazul unor dezastre dacă nu sunt asigurate, dar a arătat că situaţia este cu totul alta în cazul caselor de chirpici.

       "Locuinţele de tip B sunt locuinţe făcute din pământ, în care stau oameni amărâţi. Eu nu cred că noi putem continua să menţinem această prevedere legală, să obligăm o familie amărâtă sau un om singur foarte bătrân, care stă într-o casă de chirpici, să se mai şi asigure, pentru că nu are bani. Eu sunt foarte curios câte societăţi de asigurare au fost de acord să asigure o astfel de clădire. Societăţile de asigurări nu fac coadă la poarta unui om care stă într-o astfel de casă, să asigure casa, pentru că despăgubirea pentru o astfel de casă este 10.000 euro", a declarat Dragnea.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar Dragnea spune ca locuintele de tip B, din chirpici, nu ar trebui sa fie asigurate in mod obligatoriu