Total Media News

Melescanu: In subiectul Rosia Montana au fost implicate guverne straine, entitati si presa PDF Imprimare
Marţi, 24 Septembrie 2013 18:07
Index articol
Melescanu: In subiectul Rosia Montana au fost implicate guverne straine, entitati si presa
Pagina 2
Toate paginile

      Şeful SIE, Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, la finalul audierii în Comisia parlamentară de control că în subiectul privind Roşia Montană au fost implicate atât guverne străine, cât şi "entităţi", "mijloace de presă" sau cetăţeni străini care au făcut lobby pentru sau împotriva proiectului.

                                      

    Pentru o serie de întrebări care au fost adresate de membri comisiei, unele dintre ele foarte specifice, a rămas să venim cu precizări, căutând în arhivele noastre dacă putem da răspunsuri sau nu la întrebări.

    Meleşcanu a precizat că nu poate da publicităţii prea multe informaţii legate de acest subiect, având în vedere caracterul secret al acestora.

    "Noi am încercat să le structurăm însă pe cele pentru Comisie... ce guverne, ce entităţi, ce mijloace de presă au fost implicate din străinătate în acest proiect, fie în favoarea proiectului, fie împotriva proiectului şi am încercat să prezentăm o imagine cât mai completă", a afirmat şeful SIE.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Mediu Melescanu: In subiectul Rosia Montana au fost implicate guverne straine, entitati si presa