Total Media News

Exemplare remarcabile de fluturi exotici in expozitia permanenta a Muzeului ”Grigore Antipa” PDF Imprimare
Vineri, 06 Decembrie 2013 21:20
Index articol
Exemplare remarcabile de fluturi exotici in expozitia permanenta a Muzeului ”Grigore Antipa”
Pagina 2
Toate paginile

               Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” continuă seria conferințelor din cadrul proiectului „Istoria lumii vii în 10 exponate”.

              

      Acest proiect este realizat de către Muzeul „Antipa” în colaborare cu revista educațională ”Terra Magazin” și își propune să prezinte elevilor și publicului larg, 10 dintre cele mai importante piese din expunerea permanentă a Muzeului.Duminică, 8 decembrie 2013, vă invităm, în Sala Multimedia, să participați la conferința intitulată Exemplare remarcabile de fluturi exotici în expoziția permanentă a Muzeului “Grigore Antipa”, susținută de către specialistul nostru, Dr. Mihai Stănescu.


    În primii ani ai secolului XX, dr. Grigore Antipa aduna cu asiduitate materiale destinate expoziției ce urma să se deschidă în noua clădire a Muzeului de Istorie Naturală din București.

Exemplarele de insecte exotice ce urmau să încânte ochii publicului bucureștean au fost cumpărate de la firma „Staudinger&Bang-Haas“ din Blasewitz (azi cartier în Dresda), unul dintre cei mai importanți comercianți de insecte din lume la acea dată.



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii Exemplare remarcabile de fluturi exotici in expozitia permanenta a Muzeului ”Grigore Antipa”