Total Media News

"Pungesti. Stare de necesitate" - manipulare, dezinformare, abuzuri PDF Imprimare
Luni, 24 Martie 2014 10:15

    Am descoperit cu bucurie ca mai exista inca profesionisti in mass-media care au curajul sa arate adevarul in chestiuni asa zis "sensibile".

                                                      

   Un astfel de caz, este si cel al emisiunii Dosar Romania de la TVR1.

   In editia din 19 martie 2014, sub titlul "Pungeºti. Stare de necesitate" realizatorii prezinta date ale cazului Pungesti direct de la fata locului, iau interviuri de la cetatenii Pungestiului, inclusiv de la primarul localitatii, si cer si opinia autoritatilor, dar care refuza sa raspunda.Avem in acest fel, un tablou care reda situatia de fapt de la Pungesti, dincolo de manipularile grosolane realizate pana acum, de declaratiile sforaitoare ale reprezentantilor statului, si vedem cat se poate de clar abuzurile care se fac impotriva cetatenilor din Pungesti, impotriva drepturilor lor legitime care culmea, sunt consfintite chiar de Constitutia Romaniei.Va prezentam mai jos inregistrarea emisiunii "Pungeºti. Stare de necesitate" de la TVR1, si va lasam pe dumneavoastra sa trageti concluziile.


Va rugam totodata sa transmiteti la cat mai multa lume acest film pentru ca totii romanii sa afle ce se petrece in aceste zile la Pungesti si sa inteleaga faptul ca aceasta situatie se poate generaliza la nivelul intregii tari intr-un timp foarte scurt, fiind afectata viata tuturor romanilor, daca nu luam atitudine si nu actionam pentru stoparea acestor abuzuri.

***  sursa  : armonianaturii.ro
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home