Total Media News

Adina Buzatu, model pentru propriul magazine PDF Imprimare
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 13:55
Index articol
Adina Buzatu, model pentru propriul magazine
Pagina 2
Toate paginile

A pozat imbracata in haine barbatesti pentru calendarul TRENDS 2012La final de an, Adina Buzatu a pregatit o mare surpriza clientilor magazinelor TRENDS.


 

La sugestia stilistului Razvan Sanda, autorul conceptului, Adina si-a facut curaj si a decis sa pozeze ea insasi pentru calendarul TRENDS by Adina Buzatu 2012.

Cu toate ca nu a mai facut asta niciodata pana acum, stilista a reusit sa-si asume cu profesionalism rolul de fotomodel pentru cele 12 tinute masculine complete care ilustreaza calendarul anului viitor.

Sedinta foto a fost una istovitoare, durand nu mai putin de 13 ore, timp in care Adina a imbracat peste 80 de piese vestimentare pe care le-a accesorizat cu cateva palarii Borsaliono spectaculoase, din colectia ei personala.

     

Cu toate ca nu stie sa pozeze, cel putin nu asa cum o cere un astfel de context, Adina s-a descurcat foarte bine, gratie sfaturilor si incurajarilor primite de la fotograful Marius Baragan, care a realizat sedinta foto pentru calendar. “Nu stiu si nici nu imi place sa pozez, dar am fost ajutata de faptul ca Marius Baragan a glumit mereu cu mine si ne-am imprietenit repede, reusind sa comunicam excelent.

Am incercat sa fac abstractie de faptul ca telefonulmi-a sunat incontinuu, ca s-a si descarcat bateria de doua ori pe parcursul sedintei foto.

 



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life Adina Buzatu, model pentru propriul magazine