Total Media News

Relansarea liniei de produse pentru motociclete a companiei LIQUI MOLY – 40 de produse noi PDF Imprimare
Marţi, 15 Aprilie 2014 18:59

         LIQUI MOLY şi-a revizuit sistematic linia de produse pentru motociclete.

           

    Specialistul german de aditivi şi ulei pentru motor introduce noi uleiuri şi aditivi.

     O nouă sistematică trebuie să faciliteze orientarea în sortiment. „Prin această extindere oferim acum un program complet în materie de produse pentru autovehiculele pe două roţi“, declară Carlos Travé, General Manager 2-Wheel la LIQUI MOLY.

    „Un astfel de sortiment vast pentru motociclete nu are nimeni.“

   Odată cu relansarea are loc şi redenumirea liniei de produse pentru motociclete de la „Racing“ la „Motorbike“. „‘Racing‘ s-a adresat în special şoferilor sportivi, însă de produsele noastre poate profita orice conducător de motocicletă“, afirmă Carlos Travé. Linia Motorbike a fost extinsă la 40 de produse noi. Aici LIQUI MOLY profită de experienţa sa îndelungată din domeniul auto. La toate diferenţele între vehiculele pe două şi patru roţi este vorba în ambele cazuri de motoarele de ardere. Şi aici se află competenţa centrală a companiei LIQUI MOLY. Este introdusă pe piaţă o grupă completă de uleiuri de motor pentru motocicletele de teren.

 

 

Ca produse noi menţionăm uleiul de înaltă presiune 20W-50, precum şi uleiul 10W-40 avantajos ca preţ.La catagoria aditivi, LIQUI MOLY are o gamă variată. La aditivii deja existenţi pentru motociclete se adaugă Engine Flush, pentru a curăţa temeinic sistemul de ulei la schimbul de ulei. La aditivii de benzină, se introduce stabilizatorul de benzină care are grijă ca motocicleta să pornească bine şi după o pauză pe timpul iernii, în ciuda benzinei învechite, precum şi aditivul Speed, care îmbunătăţeşte acceleraţia deja la sarcină maximă. Pentru radiator există un aditiv pentru a-l curăţa din interior şi un al doilea, care etanşează fiabil micile scurgeri.

În afară de LIQUI MOLY nu există un alt producător care să deţină o linie de aditivi numai pentru motociclete. „Şi în segmentul pentru motociclete se aplică filosofia noastră, de a oferi totul în domeniu într-un singur loc“, a declarat Carlos Travé. De aceea, LIQUI MOLY nu oferă doar uleiuri de motor şi aditivi, ci uleiuri pentru cutia de viteze, ulei pentru filtrul de aer, uleiuri pentru furcă, produse de îngrijire, agenţi de curăţare a lanţurilor şi chiar agenţi de curăţare pentru vizorul căştii şi produse de îngrijire a pielii pentru echipament. Acest sortiment vast face din LIQUI MOLY un producător unic în lumea vehiculelor pe două roţi. „Odată cu relansarea produselor pentru motociclete se măreşte şi identificarea mai uşoară a uleiurilor de motor“, a declarat Carlos Travé.

Prin urmare, linia Motorbike se împarte acum în două segmente: Street şi Offroad. Segmentul Offroad cuprinde domenii precum Motorbike, ATV şi Snowmobil. Segmentul Street conţine domeniile Motorbike, Scooter şi Kart. Uleiurile pentru motoarele în doi şi patru timpi se pot diferenţia după culoarea recipientului, iar culoarea etichetei indică la prima vedere dacă este vorba de un ulei mineral, parţial sintetic sau complet sintetic sau dacă este vorba de o tehnologie de sinteză. Această diferenţiere face sortimentul mult mai uşor de identificat şi uleiul corect poate fi găsit mai rapid.

Relansarea este susţinută de pilotul de curse Sandro Cortese. LIQUI MOLY este sponsorul principal al campionatului mondial Moto3 din 2012. „Pentru noi sunt importanţi toţi conducătorii de vehicule pe două roţi: pilotul de motociclete, la fel ca Harley-Cruise, Off-Roader la fel ca şi conducătorul de scooter“, a declarat Carlos Travé. „Dorim ca ei toţi să se simtă bine şi să se poată bucura de pasiunea lor.“

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Relansarea liniei de produse pentru motociclete a companiei LIQUI MOLY – 40 de produse noi