Total Media News

Antonio este un băiețel cu o cataractă congenitală PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 18 Aprilie 2014 15:42

       DONÂND     FIECARE  100  de   LEI,  CAMELIA POTEC,  MIHAI LEU,  VIRGIL STĂNESCU,  AMATTO  ZAHARIA  ȘI  RUXANDRA DRAGOMIR  VOR  SĂ  STRÂNGĂ  BANI  PENTRU  OPERAȚIA   LUI ANTONIO

                   
      Antonio este un băiețel în vârstă de 12 ani. El s-a născut cu o cataractă congenitală, iar acum aceasta s-a marit si a devenit glaucom! Pe 12 mai, trebuie să i se facă o operație complicată, o eviscerație, adică i se va scoate ochișorul și va fi protezat.
     Pentru aceasta operatie este nevoie de 2500 lei.
     La initiativa lui Claudiu Motoc, mai mulți oameni, printre care și vedetele din sport Camelia Potec, Amatto Zaharia, Virgil Stănescu, Mihai Leu și Ruxandra Dragomir sau Jurgen Schunn și Elena Kovacs (de la Auto Schunn), Mădălina Radu, Adela Diaconu, Diana Stoicescu, Mihai Olaru, Dana Motoc și Andreea Pautov au fost de acord să doneze câte 100 lei pentru a se strânge cât mai repede suma de 2500 de lei necesară operației lui Antonio, ce va avea loc pe 12 mai la Spitalul de Oftalmologie din București.
“Având în vedere ca ne aflam si in Saptamana Mare, ne vom simti cu siguranta mult mai bine stiind ca l-am ajutat pe Antonio”, a explicat Ruxandra Dragomir.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate Antonio este un băiețel cu o cataractă congenitală