Total Media News

Prezentarea de moda a ultimei colectii semnate de designerul vestimentar Lorena Trica – L.O.A PDF Imprimare
Marţi, 17 Iunie 2014 20:55
   Vino, pe 19 iunie 2014 incepand cu ora 20.30, la un eveniment unic ! 
     
    Prezentarea de moda a ultimei colectii semnate de designerul vestimentar
                Lorena Trica – L.O.A ( Law of Attraction).

            

    Combinat cu muzica live, hipnoza comica, artificii si invitati surpriza, evenimentul se anunta a fi foarte elegant si sofisticat cu parteneri pe masura. Vino sa descoperi un joc asimetric de taieturi, lumini, muzica si personalitati din lumea mondena si sportiva !
   Colectia L.O.A ( Law of Attraction) reflecta un stil versatil, pasiune pentru eleganta si asimetrie. Tinutele urmaresc si pun in valoare atitudinea, formele si frumusetea feminina. Conceptul colectiei este “I’m fuckin’ perfect!” care sustine increderea in propriile puteri, energia si frumusetea generata de femeie. Materialele folosite in colectie sunt: dantela, bumbac si voal.
   Colectia a fost accesorizata de Silvia Suotean.
   La Conu Iancu, este gazda prezentarii....

    La Conu Iancu este amplasat în zona Hala Traian într-o casa “art-nouveau” construită in 1907, monument istoric, parca desprinsa din opera lui I.L. Caragiale.
    Restaurantul situat la parterul cladirii este decorat în stil “Belle-Epoque’ și are o capacitate de 50 locuri inspirat fiind din atmosfera boierească și aerul franțuzit al secolului XIX, de modul cosmopolit al domnițelor trăite la Paris, de literatura și ambient parizian. Gradina Stravi- gradina de vara ce gazduieste 120 persoane cu mobilier din fier forjat care inconjoara scena central, este un spatiu dedicate evenimentelor muzicale, teatrale si culturale.
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home