Total Media News

FRF modifica statutul pentru CS U Craiova ?? PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Iunie 2014 18:18

       Se  modifica statutul  FRF  special  ptr  CSU Craiova  ?

              ( primar la  Craiova  :  Olguta  Vasilescu  - PSD  )

   Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că articolul 54 din Statutul federaţiei a fost eliminat, astfel că gruparea CS Universitatea Craiova are dreptul de a promova în Liga I.

                   

  Totuşi, promovarea CSU Craiova va fi certă doar după omologarea rezultatelor de către Comitetul Executiv şi după ce se va pronunţa Comisia de Disciplină a FRF în speţele avute pe rol în acest caz.

  "Avem nevoie şi de o decizie de Comitet Executiv, ca să omologăm rezultatele şi bineînţeles atît timp cît regulamentele federaţiei prevăd acest drept de promovare, implicit ar decurge şi acest fapt.

  Comisa de Disciplină a FRF nu s-a pronunţat din acest punct de vedere. Prin urmare, aşteptăm inclusiv o decizie a acestei comisii. Şi au pe rol şi această speţă. Acel articol (n.r. - 54) a fost eliminat din noul statut al FRF.

 

Noul statut aprobat astăzi elimină acel articol din statut, pentru că nu poţi fi la liga a IV-a de exemplu şi să stai trei ani fără să ai dreptul de promovare. Pînă astăzi s-a aplicat vechiul statut. De astăzi, tuturor membrilor federaţiei li se aplică noul statut", a spus Burleanu la televiziunea sportro.

 

 

**  sursa  -- http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/cs-u-craiova-a-fost-afiliata-iar-presedintele-razvan-burleanu-a-dezvaluit-de-ce-echipa-poate-evolua-in-liga-1-428974.html

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home