Total Media News

6 Sfaturi pentru Lunile de Vara PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Iulie 2014 07:41

        Stilistii de la Catalin Botezatu Store iti vin in ajutor

          6 Sfaturi pentru Lunile de Vara

                                              

 

    Lunile de vara, calduroase si pline de adrenalina, pot deveni o bataie de cap pentru barbatii care nu sunt dispusi sa-si sacrifice o zi din timpul lor incarcat de joburi si evenimente pentru achizitionarea vestimentatiei potrivite.

    Acum se contureaza din ce in ce mai clar idea unei garderobe pe masura unui sezon lipsit de prejudecati, astfel ca stilistii CB STORE vin in ajutorul barbatilor cu cateva propuneri si sfaturi vestimentare pentru vacanta.


  1. Inainte de toate, nu uita ca, de regula, un gentleman adevarat nu poarta camasa cu maneca scurta decat atunci cand situatia o permite. Totul e o chestiune de alegere a momentului potrivit pentru o vestimentatie adecvata!
  2. Alternativa cu stil o reprezinta camasile din bumbac, ale caror maneci se pot rula, scotand la iveala detaliile interesante ale mansetelor, detalii care fac diferenta intre o camasa de designer si una comuna.
  3. Trebuie sa sti ca tinutele smart casual sunt foarte potrivite acestui anotimp. O camasa de stil atrage intotdeauna prin detalii, de pilda cele de la nivelul gulerului si al mansetelor, dar si prin versatilitatea ei, putand fi scurtata printr-o lenta.
  4. Imprimeurile vegetale sunt prezente in vara asta pe tricouri, camasi din bumbac, pantaloni scurti, esarfe sau chiar captuselile de matase ale sacourilor, ajutandu-te sa construiesti un outfit confortabil si exuberant. Noi iti propunem o colectie inspirata de jungla amazoniana, care impleteste printul animalier cu cel vegetal intr-o nota memorabila de mister si culoare.
  5. Fie ca esti adeptul stilului casual sau preferi vestimentatia formala, vara aceasta trebuie sa porti haine confortabile, din materiale naturale, in culori cat mai dechise. Sunt in trend si te poti regasi ca personalitate in linia clasica a tricourilor Catalin Botezatu.
  6. Alege sa personalizezi piesele de baza ale garderobei cu accesorii colorate, si nu uita de atitudine, fie ca porti o vestimentatie uni sau imprimeuri puternice. Si pentru a-ti exersa atitudinea, noi iti propunem colectia "Samurai", cu printuri puternice pe o culoare neutral, tocmai pentru a-ti conferi un plus de individualitate tinutei pe care o adopti.

**  sursa  :Stilistii Catalin Botezatu Store  / --  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza | www.CBstore.eu

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life 6 Sfaturi pentru Lunile de Vara