Total Media News

Volksbank Romania schimba structura conducerii executive PDF Imprimare
Duminică, 27 Iulie 2014 16:44

          Volksbank Romania schimba structura conducerii executive.

                             

   Noile schimbari accentueaza atentia acordata activitatii comerciale si culturii riscului, prin crearea unor resorturi noi, dedicate urmatoarelor 3 activitati: Resort Business Persoane Juridice, Resort Business Retail si Resort Risc.

   Bogdan Neacsu, 35 de ani, are o experienta de peste 10 ani in domeniul bancar, dintre care ultimii cinci ani in managementul si guvernanta riscului. In calitate de Vicepresedinte al Volksbank, Neacsu va coordona operatiunile Resortului de Business Persoane Juridice.

   Noul Resort va initia si va mentine relatia de business cu clientii corporate si IMM.

   Dan Sandu a fost numit in functia de vicepresedinte responsabil pentru Resortul de Business Retail. Dan Sandu, 45 de ani, are o experienta de peste 22 de ani in sistemul bancar, in ultimii 10 ani ocupand functii de top management in cadrul unor banci ca: Citibank, Millennium Bank si Nexte Bank.Alexander Tscherteu, 39 de ani, are o experienta de peste 15 ani in sectorul bancar si consultanta. Si-a inceput cariera la Austria Creditanstalt – BACA (in prezent Unicredit Austria) si in perioada 2001-2006, Tscherteu a facut parte din departamentul de examinare al Bancii Nationale a Austriei, in calitate de auditor.Incepand cu 2008, el s-a alaturat Grupului Volksbank, in cadrul caruia a condus departamentul de risc la nivel de grup. 

 

Conducerea Executiva a Volksbank Romania este asigurata de: Benoit Catel - presedinte, Alexander Tscherteu - vicepresedinte Resort Risc, Bogdan Neacsu - vicepresedinte Resort Business Persoane Juridice, Dan Sandu - vicepresedinte Resort Business Retail, Florin Kubinschi - vicepresedinte Financiar & Operatiuni.

 

   Fondata in anul 2000, Volksbank Romania este o institutie financiara cu origini austriece, care deserveste peste 190.000 de clienti, fiind una dintre cele mai importante 10 banci de pepiata locala, cu active de 3,1 miliarde euro (Decembrie, 2013). Banca are 135 de sucursale, acoperind cele mai importante arii ale tarii.

 

 

 

**  sursa  :-- dailybusiness.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Economie Volksbank Romania schimba structura conducerii executive