Total Media News

Cardurile naţionale de sănătate ar putea opri "învârtelile" PDF Imprimare
Sâmbătă, 20 Septembrie 2014 08:02

  Vor  fi  BANI  in  sanatate  ?, 

  cu  siguranta  DA ,daca Cardurile  de  sanatate  vor  foloste    asa  cum  au  fost  gindite, si  daca   fiecare  posesor de Card  de  sanatate   va  avea  ACCES   la  istoricul  lui ( internari, proceduri,analize , Medicamente  administrate  lui, etc.......)

 FELICITARI  Domnului  ministru Banicioiu  !!

              

                     

    După şapte ani de amânări, cardurile naţionale de sănătate au ajuns, vineri după-amiază, la primii asiguraţi din Bucureşti, ale căror opinii sunt, în majoritate, favorabile acestui instrument: "Nu se mai pot face învârteli în legătură cu medicamentele", "Este ceva foarte normal, ca în Europa".

   Cardurile sunt distribuite, începând de vineri, asiguraţilor din Capitală, iar de luni vor pleca şi la cei din ţară.

Dirigintele Oficiului Poştal nr. 16 din cartierul bucureştean Militari, Dumitru Atimoftioae, spune că joi au sosit, într-o primă etapă, 2.400 de carduri, iar vineri, alte 2.600.

 

 

 

"Noi aproximăm să distribuim, prin oficiul nostru, un număr de 60.000 de carduri. Distribuirea lor a început de vineri şi va continua toată luna septembrie, inclusiv luna octombrie. Undeva la sfârşitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie, le vom distribui. Pe zi se vor distribui la asiguraţi în jur de 1.500-2.000 de carduri. Este o muncă în plus, dar nu depăşeşte limita de distribuire", spune şeful oficiului.

Odată sosite cardurile, poştaşii pleacă spre adresele destinatarilor, să le împartă. Dacă un destinatar nu este găsit acasă, poştaşul lasă un aviz în care scrie pentru ce a fost căutat acesta şi când poate veni la Poştă, să ridice cardul.

Dirigintele de la Oficiul 16 precizează că pe aviz va fi făcută şi o menţiune "în premieră": " 'Revenim în următoarea zi lucrătoare'. Iar pentru detalii va fi scris numărul de telefon al oficiului şi numărul de contact al factorului poştal", mai spune Atimoftioae.

În cazul în care destinatarul nu este acasă nici în următoarea zi lucrătoare, poştaşul merge din nou la adresă şi, dacă persoana căutată nu este găsită nici atunci, îi lasă un nou aviz, în care aceasta este invitată din nou la Poştă.

"Termenul este de zece zile cât va sta la dispoziţia destinatarului în oficiu poştal. În acest interval, (cardul - n.r.) poate fi ridicat de la oficiul poştal. În oficiul poştal, cardul va sta zece zile de la a doua încercare, zece zile calendaristice. După aceea, dacă nu este ridicat de la oficiul poştal, cardul se va înapoia la casa de asigurări de sănătate", a explicat dirigintele oficiului.

 

 

**  sursa  :- MEDIAFAX

      -- http://www.mediafax.ro/social/reportaj-cardurile-nationale-de-sanatate-au-ajuns-la-primii-asigurati-bucurestenii-care-le-au-primit-spun-ca-acestea-vor-opri-invartelile-foto-video-13306337

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home