Total Media News

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 va invita la cel mai mare EVENIMENT AUTO din Romania PDF Imprimare
Joi, 25 Septembrie 2014 07:33

           Premium Expo, organizatori ai

  Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 (SAB & Accesorii 2014), eveniment sustinut de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), va invita sa participati la singura expoziție auto cu 21 de ani de traditie si totodata, primul eveniment auto cu caracter specializat organizat în Romania.

 

              

 

   Aflat la cea de a 12-a editie SAB & Accesorii se va desfasura anul acesta in perioada 23 Octombrie - 2 Noiembrie la Romaero Baneasa.

   SAB & Accesorii este singura manifestare dedicată industriei auto din Romania ce se desfășoară pe o perioadă de 10 zile, perioadă tradițională a unui salon auto național de anvergură.

   Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

   In premiera in acest an va oferim posibilitatea includerii in campania media generala a evenimentului (tv, radio, print) a tuturor modelelelor auto care-si vor face lansarea in premiera nationala in Romania la SAB & Accesorii 2014.



Editia din 2013 a reunit 97 de companii pe o suprafata de aprox. 17.200 mp (15.500 mp in cadrul Pavilioanelor 5, 6, 7 si 1.700 mp suprafata de expunere exterioara), o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto, precum si spatii de parcare pentru vizitatori (1000 locuri) si expozanti (300 locuri).

Editia din 2014 a SAB & Accesorii isi propune ca pe intreaga perioada de desfasurare sa puna in legatura directa companiile expozante cu publicul vizitator, atat public larg cat si specialistii in domeniu, pentru a le oferi posibilitatea de a stabili noi contacte, de a finaliza mai multe contracte si de a mari volumul vanzarilor directe. SAB & Accesorii 2014 va beneficia in data de 23 octombrie de o zi intreaga dedicata presei, ceea ce va aduce un plus de promovare pe toate canalele media.

Pe toata durata expozitiei spatiile expozitionale interioare si exterioare, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii si teste ale echipamentelor auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

In speranta ca veti raspunde afirmativ invitatiei noastre de participare, va multumim anticipat si va asiguram de intreaga noastra consideratie.

Posibilitati de contact

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la telefon/fax 021.230.38.18 sau 021.231.41.56, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , coordonatori proiect  Oana Iliescu (0723 672 732), Silvia Pavel (0726 583 364).

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2014 va invita la cel mai mare EVENIMENT AUTO din Romania