Total Media News

Olympus VH-210 - Performanţe deosebite în culori vii Citeste mai mult: Olympus VH-210 - Performanţe PDF Imprimare
Vineri, 13 Ianuarie 2012 12:03
Index articol
Olympus VH-210 - Performanţe deosebite în culori vii Citeste mai mult: Olympus VH-210 - Performanţe
Pagina 2
Toate paginile

Mere, struguri, caise, lychee … unele dintre cele mai colorate şi mai apreciate gustări din lume, sunt de asemenea şi cele de care ne bucurăm cel mai uşor.

Asemeni noii camere compacte Olympus VH-210. Inteligentă, subţire şi foarte simplu de utilizat, te face să vrei să fotografiezi doar pentru că este atât de uşor – şi pentru a te mândri cu aspectul său frumos. Designul minimalist, cu muchiile rotunjite şi suprafeţele complet metalice oferă camerei VH-210 o eleganţă simplă, dar culorile sale interesante sunt cele care o scot cu adevărat în evidenţă. Conceptul organic a reprezentat inspiraţia pentru cele şase variante de culori, denumite după şase fructe: Măr Roşu, Strugure Violet, Caisă Portocalie, Lychee Alb, Kiwi Verde şi Mure Negre. VH-210 combină conturul şi culorile sale atrăgătoare cu funcţii avansate de imagistică, care sunt ideale dacă doreşti fotografii pline de viaţă, obţinute foarte uşor.

Funcţii ca i-Auto şi Modul Beauty aleg automat setările potrivite pentru ca tu să obţii fotografii şi filme de calitate fără niciun stres. 14 Megapixeli şi zoomul optic panoramic 5x (26-130 mm*) se ocupă de restul. Prin intermediul Filtrelor Magice sau a Modului de fotografiere 3D (Roşu & Cyan) poţi crea efecte distractive, pe care apoi le poţi vizualiza pe ecranul LCD de 3”, sau trimite wireless Eye-Fi. Cu astfel de opţiuni, VH-210, disponibilă de la jumătatea lunii Februarie, oferă performanţe incredibile pentru preţul ei.

Olympus VH-210

Olympus VH-210



 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT Olympus VH-210 - Performanţe deosebite în culori vii Citeste mai mult: Olympus VH-210 - Performanţe