Total Media News

Sperante :Michael Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp PDF Imprimare
Marţi, 07 Octombrie 2014 20:10

    Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Jean Todt, a declarat postului RTL că starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher se îmbunătăţeşte şi că în scurt timp septuplul campion mondial ar putea duce o viaţă aproape normală.

                            

                           

    Conform  mediafax.ro , Todt şi Schumacher sunt prieteni de pe vrema când cei doi activau la Ferrari. RTL a precizat că şeful FIA l-a vizitat pe Schumacher la reşedinţa acestuia de pe malul Lacului Geneva, cu o săptămână înaintea Marelui Premiu al Japoniei, care a avut loc duminică, informează motorsport.com.

    "Putem spera că Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp. Ce putem spune este că probabil nu va mai conduce niciodată o maşină de Formula 1. El luptă. Condiţia lui se îmbunătăţeşte, ceea ce este foarte important, aşa cum este şi faptul că e acasă cu familia", a declarat Todt.



La 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar la 9 septembrie a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

 

 

 

**  sursa  :  MEDIAFAX

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Automobilism international Sperante :Michael Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp