Total Media News

Festival de Lego pentru prima oara in Romania PDF Imprimare
Entertainment
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 15:28

    Primul Festival Lego din Romania va incepe duminica, 9 noiembrie, intr-unul din cele mai mari mall-uri din tara.

 

                                   


    Pe 1 decembrie, AFI Palace Cotroceni sarbatoreste 5 ani pe piata din Romania.

   Cu ocazia aniversarii, vor fi organizate o serie de activitati si evenimente, principala atractie fiind aducerea Festivalului Lego pentru prima oara in Romania, incepand cu data de 9 noiembrie 2014.

    In incinta AFI Palace Cotroceni, vizitatorii vor putea vedea zecile de figurine 3D, construite din peste 1.700 de piese Lego. Printre acestea se vor numara personaje celebre precum Darth Vader din Star Wars, Captain Rex, McQueen, Oliva, Woody, Matrioshka, Camel, Cragger si multe alte constructii fascinante.

   Figurinele Lego 3D, ce urmeaza sa fie amplasate pe coridoarele principale ale centrului comercial, cantaresc aproape 2 tone, iar realizarea lor a insumat peste 2.500 de ore petrecute la imbinarea pieselor.

 

 

."Inca din momentul deschiderii ne-am propus sa reinventam experienta de shopping si distractie in Bucuresti, oferindu-le clientilor nostri cel mai bun mix de optiuni dedicate modei, frumusetii, petrecerii timpului liber si nu numai.

Aducerea unor branduri si activitati in premiera in Romania reprezinta unul dintre pilonii pe care ne bazam", a declarat Aura Dinu, marketing director AFI Palace Malls Division.In cei 5 ani, AFI Palace Cotroceni a oferit clientilor experiente precum primul IMAX din Romania, primul Roller Coaster dintr-un mall, cel mai mare patinoar aflat in interiorul unui centru comercial sau prima arena de laser tag din tara, alaturi de sute de branduri cunoscute in toata lumea.

 


**  sursa  : --dailybusiness.ro

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Life Entertainment Festival de Lego pentru prima oara in Romania