Total Media News

firmele care detin camere video - Operatori de Date cu Caracter Personal ? PDF Imprimare
Joi, 20 Noiembrie 2014 15:42

                                       

                

    Se  pare  ca   firmele care detin camere video, trebuie sa fie inregistrate ca Operatori de Date cu Caracter Personal, intrucat conform Deciziei nr 52 / 2012  a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,  imaginile persoanei filmate constituie date cu caracter personal chiar daca nu sunt asociate cu datele de identitate ale persoanei. 

   Mai multe decat atat, vor fi considerate date personale si informatiile de natura sa conduca la identificarea persoanei filmate (de exemplu: numarul de inmatriculare al vehiculului), desi nu contin imaginea acesteia !!!

   Drept urmare, pentru a nu fi in afara legii, va rugam sa va inregistrati ca si Operator de Date cu Caracter Personal, pentru a evita eventualele amenzi cauzate de controalele ce se preconizeza pe aceasta tema.

 

 

Decizia cu pricina o gasiti mai sus. Informam membri nostri ca Departamentul nostru Juridic se ocupa sa va puna la dispozitia procedura de Inregistrare ca Operator de Date cu Caracter Personal urmand ca cel tarziu saptamana viitoare sa aveti documentele necesare.

 

 

http://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=784

 

 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home