Total Media News

Antreprenori: Sunt importante menţinerea cotei unice şi a CAS şi renunţarea la pomenile electorale PDF Imprimare
Marţi, 25 Noiembrie 2014 15:18

                    

    Reprezentanţii antreprenorilor consideră că, pentru 2015, sunt foarte importante menţinerea cotei unice şi a CAS redus, renunţarea la "unele pomeni electorale", precum creşterea salariilor bugetare, care ar fi nesustenabilă, şi regândirea programelor pentru IMM-uri.

     "Pentru anul 2015 ne-am propus o creştere cu 7,5% a afacerilor. Noi credem şi ne-am dori pentru anul viitor să se menţină cota unică de impozitare şi reducerea CAS, care a fost un motor fantastic pentru crearea de locuri de muncă corecte. Creşterea cotei unice ar arunca în aer orice investiţie. În plus, mi-aş dori să se mai renunţe la pomenile electorale şi mă refer la diferitele creşteri salariale, care sunt nesustenabile", a declarat marţi Dragoş Petrescu, proprietarul City Grill şi membru în grupul de lucru pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism din cadrul Coaliţiei pentru Dezvoltarea României, scrie Mediafax.

 

 

Antreprenorii reuniţi în grupul de lucru al Coaliţiei propun Guvernului un program naţional de încurajare a antreprenoriatului din România, care cuprinde o serie de măsuri pentru dezvoltarea IMM-urilor, precum creşterea gradului de implicare a antreprenorilor în găsirea soluţiilor generale de dezvoltare şi în iniţiativele autorităţilor, concentrarea programelor pentru antreprenoriat pe câteva domenii şi teritorii importante pentru economie, scheme de ajutor de stat din bani publici în antreprenoriat numai în legătură obligatorie cu educaţia antreprenorială, multiplicarea investiţiilor statului în antreprenoriat prin implicarea fondurilor private şi acordarea banilor nu ca grant, ci ca împrumut şi simplificarea şi debirocratizarea administraţiei publice.

 

 

 

 

 

 

**  sursa  :-- 

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home