Total Media News

Steag romanesc de 150 metrii desfasurat la Sfantu Gheorghe PDF Imprimare
Duminică, 25 Ianuarie 2015 19:43

 

                 

 

  "Un adolescent din Sfântu Gheorghe care s-a fotografiat cu steagul românesc, sâmbătă, având pe fundal mii de maghiari ce sărbătoreau Ziua Maghiarilor, şi a postat poza pe Facebook a primit mai multe ameninţări pe reţeaua de socializare, unde s-a iscat o dispută între români şi maghiari."-- 2014

   2015   :   - Cosmin, băiatul care a fost ameninţat cu moartea de extremiştii unguri după ce s-a fotografiat cu steagul României de Ziua Maghiarilor, a desfăşurat la Marşul Unirii din Sfântu Gheorghe, un drapel lung de 150 de metri.

      Tânărul de 15 ani îi invitase pe toţi românii din judeţul Covasna să i se alăture. Sute de români au purtat de braţe tricolorul lung de 150 de metri. Cosmin s-a ocupat de organizarea întregului eveniment.

 

"Vreau ca toată lumea să se simtă azi fericită şi veselă, indiferent de naţionalitate. Să sărbătorim, să ne simţim români, că trăim în România", a spus băiatul. Mii de covăsneni s-au alăturat marşului organizat de băiatul de 15 ani, pentru a sărbători împlinirea a 156 de ani de la Unirea Principatelor Române.

 

 

**  sursa - http://www.antena3.ro/romania/drapel-de-150-de-metri-purtat-pe-strazile-din-sfantu-gheorghe-de-ziua-unirii-principatelor-280948.html

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home