Total Media News

Star Foods investeste 2,5 mil. euro in extinderea depozitului din Popesti Leordeni PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012 09:18

Star Foods investeste 2,5 milioane de euro in extinderea depozitului din Popesti Leordeni cu o hala de depozitare pentru produse finite de 4,500 mp, potrivit unui anunt al Epstein Architecture & Engineering, constructorul proiectului.


Pentru acest proiect, Epstein ofera servicii complete de arhitectura, inginerie si management de constructie, iar noul centru logistic urmeaza sa fie livrat la jumatatea anului 2012.

                  

Noua constructie euro reprezinta o extindere a spatiilor de depozitare existente deja pe terenul companiei din Popesti Leordeni, la sud de Bucuresti.

Cladirea va cuprinde o hala de depozitare pentru produse finite, aflata in legatura cu hala existenta, la care se adauga zona de expeditie si anexe socio-administrative (spatii birouri, vestiare), insumand o suprafata construita de aproximativ 4.500 mp.

Epstein este o companie de arhitectura, inginerie si constructii cu sediul la Chicago, activa pe piata romaneasca de mai bine de cinci ani. Compania a dezvoltat proiecte pentru clienti internationali precum Lufkin Industries (unitate de productie de aproximativ 35.470 mp situata pe un teren de 33.32 hectare, in cadrul West Park Ploiesti), Cameron (unitate de productie si un birou regional, proiect extins pe o suprafata de teren de aproximativ 6 ha, cu o suprafata construita de aproximativ 12.500 mp), Emerson (unitate de productie de 6.500 mp, la care s-au adaugat 1.800 mp de spatii administrative, proiect finalizat la jumatatea lui 2010, la Cluj Napoca), WDP Development (o unitate de productie de 6.000 mp pentru Rochling-Automotive in Oarja) si Petrom.

 

 Star Foods este divizia romaneasca de snacks-uri a PepsiCo. Compania activeaza pe piata locala din 1993 si a fost achizitionata de PepsiCo in 2004.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Companii Star Foods investeste 2,5 mil. euro in extinderea depozitului din Popesti Leordeni