Total Media News

G 3 Imobiliare PDF Imprimare
Luni, 06 Aprilie 2015 13:59

 

                                                   

   Informatia este suportul oricarei stiinte, iar in jurul acesteia se concretizeaza activitatea noastra.
      Vanzarea sau achizitionarea unui imobil, oricare ar fi acesta, este de cele mai multe ori un fapt singular in viata multora dintre dumneavoastra, tocmai din aceasta cauza este de preferat sa apelati la cunostintele profesionale ale unei agentii imobiliare care sa va reprezenta interesele.

        De ce este bine sa apelati la agenti imobiliari? Pentru ca zi de zi au de a face cu cereri si oferte de case. Un agent imobiliar specialist iti va spune ce case sunt de vanzare, la ce preturi, ce anume trebuie sa verifici la o casa, iti da informatii despre amplasament, despre zona, despre vecinatati, piete aflate in apropiere, despre documentatia care trebuie stransa pentru actele de vanzare cumparare, daca are sau nu casa ipoteca, cine are dreptul sa o vanda si multe alte lucruri de acest gen.

       Pentru vanzarea unui imobil sunt necesare cateva etape pe care le vom parcurge impreuna:
Stabilirea pretului – noi intelegem ca dumneavoastra sunteti legat in primul rand afectiv de proprietatea pe care o detineti si din acest motiv sperati sa obtineti o suma cat mai mare la incheierea contractului. Dar situatia trebuie privita in mod realist. Apeland la serviciile agentiei noastre veti avea parte de consiliere gratuita si veti obtine o evaluare realista a pretului.

 


Publicitate – Pentru a putea vinde, oferta trebuie facuta publica si veti fi cu atat mai avantajat cu cat sporiti caile si modalitatile de expunere publica. Noi promovam oferta dumneavoastra utilizand cele mai moderne forme de publicitate: internet, publicatii locale si nationale, reviste de afaceri, etc. fara a va ingradi posibilitatea de a apela la serviciile altor firme.
Selectionarea ofertelor primite in ordinea importantei si negocierea
. Este bine pentru dumneavoastra sa luati in considerare toate ofertele ferme primite si sa fiti atent la modalitatile de plata oferite de fiecare cumparator.
Negocierea pretului
depinde in mare masura de acestea precum si de conditiile de eliberare ale imobilului pe care dumneavoastra le oferiti.
Intocmirea actelor de transcriere a imobilului, respectiv contractul de vanzare-cumparare Inainte de a pune in vanzare imobilul este necesar sa va asigurati ca toate actele sunt in regula, exemplu: daca este intabulat si declarat la finante, succesiunea incheiata, impozitele platite la zi, ipoteca radiata din foaia de sarcini a imobilului, etc. Puteti pierde o oferta foarte buna de la un client daca toate aceste aspecte nu sunt puse in ordine.

Apeland la noi puteti evita situatii neplacute cum ar fi:

  • Transformarea imobilului dumneavoasta intr-un muzeu pe unde sa treaca zeci de vizitatori mai mult sau mai putin interesati.
  • Risipa de timp, energie si bani pentru: pregatirea documentatiei de vanzare, studierea pietei, gasirea potentialilor cumparatori.
  • Implicarea in tranzactii care ar putea avea urmari dintre cele mai neplacute.
  • Imposibilitatea finalizarii unei tranzactii odata incepute.
  • Neplaceri ce decurg din evaluarea gresita a imobilului.

Pentru cumpararea unui imobil primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va informati foarte bine. Informatiile pot veni atat pe cale informala (prieteni, cunostinte, colegi de serviciu) cat si pe cale formala (anunturi imobiliare din ziare si publicatii sai direct de la agentiile imobiliare la care puteti apela pentru a va gasi o casa). Apeland la noi veti gasi personal calificat, care va oferi siguranta si conditii optime pentru incheierea tranzactiei.
Cumpararea unei locuinte este una din acele experiente care ne dau sentimentul de împlinire; totodata este una din cele mai provocante experiente. Daca acum cumparati pentru prima data, procesul va poate parea coplesitor. Si chiar daca ati mai trecut prin acest proces de cateva ori, fiecare mutare este diferita, pastrand noi si noi surprize. Dorim sa înteleagem pe deplin dorintele dumneavoastra, nevoile si preferintele personale, si sa va demonstram ca va puteti baza pe judecata noastra personala si profesionala.

 

 Contact :

G3 IMOBILIARE
Adresa: Str. Avram Iancu, Nr. 32, corp B, Sector 2, Bucuresti, ROMANIA
Program:   9.00-18.00

Fax: 0366.815.284

Telefon: 0728.009.235

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Imobiliar G 3 Imobiliare