Total Media News

Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes, prima carte de benzi desenate din Romania a marelui detectiv PDF Imprimare
Marţi, 24 Ianuarie 2012 08:55

Sherlock Holmes, cel mai renumit detectiv din lume, renaste datorita aceastei vaste colectii de povesti, ilustrate prin benzi desenate in cartea Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes.


                                  

Grafica de exceptie si imaginile reprezentative fac din aceasta carte de benzi desenate o placere atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Pe strazile incetosate ale Londrei, se ivesc mistere si crime de nerezolvat, pentru care utilizand extraordinarele sale puteri de deductie, alaturi de Dr. Watson, Scotland Yard si chiar FBI, Sherlock Holmes gaseste indicii si leaga elemente, dovedindu-ne ca este cel mai bun detectiv ce a existat vreodata.


Un simbol al dreptatii, o logica impecabila, perseverent, o intuitie stralucita, o inteligenta iesita din comun, o natura complexa si o tinuta exemplara. In amestecul inedit cu o extravaganta uimitoare, toate construiesc un personaj fascinant: Sherlock Holmes.

Cultura benzilor desenate este inca la inceput de drum in tara noastra. E o arta complexa si cred ca asta ii atrage pe multi tineri. E un cinema pe hartie unde autorul transmite trairi prin una din cele mai dinamice cai, prin ilustratie. Shelock Holmes este unul din cele mai iubite personaje din lume, este cea mai buna alegere pentru ideea inedita de lansare a unei carti de benzi desenate!, declara Olaru Constantin, directorul general al editurii My Ebook.

In aceste povesti, puterea de observatie, ingeniozitatea si rationamentele celui mai cunoscut detectiv din toate timpurile reprezinta intotdeauna cheia unui deznodamant fericit.

Comanda cartilor se realizeaza de pe magazinul online al editurii www.myebook.ro

Despre Editura My Ebook

Bazandu-se pe o echipa tanara si dinamica, Editura My Ebook ofera lucrari de inalta calitate pentru a satisface cerintele pietei de carte aflata in continua dezvoltare in Romania. Sunteti invitati pe site-ul www.myebook.ro sa descoperiti minunata lume a cartilor!

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Social Noile aventuri ale lui Sherlock Holmes, prima carte de benzi desenate din Romania a marelui detectiv