Total Media News

Expozitia : „Bucuria culorii” PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Iulie 2015 13:23

 

                                  

    Galeria de Arta Elite Prof Art vă invită luni, 6 iulie 2015, ora 19.00, in Cotroceni, strada Doctor Ioan Nanu Muscel nr. 13, București, la vernisajul expoziției cu titlul „Bucuria culorii” a artistei vizuale Dr. Viorica Elena Stan.

    Sensibilitatea reprezintă un mijloc de exprimare a esențelor, din care rezultă un spațiu determinat de forme și perspective. Tablourile pictoriței Viorica Stan emană ludicul, echilibrul și căutarea spontaneității specifice post-impresionismului, dar ridică sentimentul privitorului dincolo de tendința artistică și oferă bucurie prin conturarea unor ferestre către lume. Un univers creionat de ochiul iubitor de natură, reflectat printr-o dublă  nuanță a luminii; o frumusețe interioară care caută mărci ale expresivității  în mediul înconjurător. Ne lăsăm surprinși de atenția prin care imaginea de ansamblu, subsumată temei peisajului, este particularizată printr-o tehnică a detaliului, în care tușele, atent studiate, oferă volum lumii bidimesionale și redau elemente din cotidian. 

 

 

În acest fel, pânza devine un portal dincolo de care percepem prezența umanității printr-o stare obiectivă de constatare, însă, dacă ne lăsăm cuprinși de măiestria ochiului înmiresmat de culori, vom deveni noi înșine personajele cheie ale lumii compoziționale dominate de subtilitate și emotivitate pură.

Alexandru Groza,

istoric

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Expozitii Expozitia : „Bucuria culorii”