Total Media News

Nurofen, cel mai bine vândut medicament OTC PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 05 August 2015 07:55


                       

     Piaţa de analgezice şi antiinflamatoare a fost de 200 milioane de lei anul trecut.

     Conform  zf.ro,Nurofen, cel mai bine vândut medicament OTC (care se eliberează fără prescripţie) din România, a ajuns la o cotă de peste 20% din piaţa analgezicelor după ce vânzările de produse din gama Nurofen în farmacii au crescut cu 4% în ultimii patru ani.

      „Sezonul puternic de gripă şi răceală de la începutul anului din România a avut o consecinţă pozitivă asupra vânzărilor din prima parte a anului 2015, cota noastră de piaţă crescând de la 19% la peste 20% (din piaţa totală a analgezicelor – n. red.)“, a spus pentru ZF Mike Tignol, general manager al Reckitt-Benckiser South Eastern Europe.

 

 

Vânzările Nurofen prin farmacii s-au situat la 145 mil. lei în perioada aprilie 2014 – martie 2015, potrivit datelor de la firma de analiză de piaţă Cegedim. Nurofen este liderul pieţei de OTC-uri din România, concurentul de pe locul al doilea, Aspenter (produs de Terapia Ranbaxy), având vânzări de două ori mai mici.

 

 

 

** http://www.zf.ro/companii/nurofen-a-muscat-peste-20-din-piata-analgezicelor-ajutat-de-racelile-romanilor-de-la-inceput-de-an-14661067

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Social Sanatate Nurofen, cel mai bine vândut medicament OTC