Total Media News

Motivatia la semnele de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 27 Ianuarie 2012 15:23

Semnele de pamant sunt motivate de lucrurile practice, de obicei ceva masurabil care are o anumita valoare sau ceva exprimat intr-o maniera obiectiva.

 

 

 

 

De obicei ei nu se vor misca din loc pana cand o actiune este cuantificata in termeni de bani, timp, efort, si rezultate masurabile.

Taurul va fi intotdeauna motivat de lucruri materiale, bani, lucruri de valoare de orice fel, insa si placerea este un foarte puternic motivator, destul de puternic incat cateodata sa renunte la responsabilitati pentru a o implini.

Taurul va aduna tot timpul mai multe lucruri care ii ofera securitate si confort, chiar daca pentru asta trebuie sa depuna un anumit efort, are destula energie pentru a le obtine.



Fecioara este mai dificil de motivat datorita sistemelelor mentale de evaluare foarte complexe pe care le are, facand Fecioara cateodata mai greu de pornit. Motivatia este bazata pe o analiza mentala detaliata legata de ce este de facut, insa daca cunosti o Fecioara destul de bine, vei sti cu siguranta care sunt acele valori pe care le respecta si catre ce este mai usor sa fie ghidata.

Fiind un semn de pamant, dupa ce este convinsa de rezultatele actiunii, poate deveni de neoprit urmandu-si planurile in detaliu, si foarte insistenta.


Capricornul
ca energie dominanta poate fi usor motivat cu ceva care se potriveste planurilor lui pe termen lung. Chiar daca nu este in interesul lor pentru moment, insa face parte din planul lor mai mare, vor deveni imediat interesati, se vor implica, si vor deveni oameni de baza, foarte responsabili legat de indatoririle si programul lor.

Daca ceva nu face parte din planurile lor... ei bine, asta e o alta poveste, s-ar putea ca niciodata sa nu aveti rezultate din acel punct de vedere, insa atat timp cat veti face ca experienta respectiva intr-un fel sau altul de folos pentru Capricorn situatia ar putea sta altcumva.

 

 

 



astrolog Veres Zoltan

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Sanatate Motivatia la semnele de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn