Total Media News

atelierele Art Antipa PDF Imprimare
Miercuri, 07 Octombrie 2015 15:53

    Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” şi Belladona Art vă invită sâmbătă, 10 octombrie 2015, să-i aduceți pe cei mici la o întâlnire cu Arta, în cadrul atelierelor Art Antipa .


                    

   Atelierele sunt un mod distractiv de a petrece timpul liber, fiind în același timp și o modalitate de a dezvolta creativitatea, ingeniozitatea, simțul estetic și spiritul de observație al copiilor.

Copiii cu vârste cuprinse între 4-7 ani sunt așteptați de la ora 10.00, iar cei cu vârste cuprinse între 8-14 ani de la 11.30.

    Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , sau la telefon 021.305.60.31.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului de Istorie Naturală „Grigore Antipa": www.facebook.com/muzeulantipa.

 

 

Informaţii suplimentare despre programe: Florentina Purdescu, șef birou Relații Publice, Marketing Cultural și Programe Educaționale, e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , tel: 0729.074.127. 


 
 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Cultura atelierele Art Antipa