Total Media News

Dan Alexa :" Trebuie sa aratam determinare si maine " PDF Imprimare
Vineri, 09 Octombrie 2015 10:05



Maine la ora 11.00 , intr-un meci netelevizat , Rapid va intalni Dacia Unirea Braila , in unul din cele mai grele meciuri ale giulestenilor din acest tur de campionat.

La conferinta de presa dinaintea partidei : Dan Alexa , Miquel Robuste si Razvan Trandu .

 

Dan Alexa :

     "Am avut parte de meciuri foarte tari , jucam cu liderul seriei acum , un adversar bun , jucatori experimentati , cu experienta Ligii a 2-a , au jucat si in prima liga. E un adversar tare , un adversar bun , suntem intr-un moment bun , trebuie sa aratam determinare , sa jucam cu curaj , sa nu repetam momentele proaste. Toate echipele se apara contra noastra , avem si noi problemele noastre , avem jucatori multi noi , suferim ca omogenitate , este foarte important sa avem atitudine buna, determinare , o atmosfera buna .  Trebuie sa ramanem modesti , sa muncim mult mai mult , adversarii dau totul impotriva Rapidului , starea vremii se va inrautati , trebuie sa fim modesti in continuare. 



Pentru acest meci , Luque si Grassi vor lipsi .  E foarte important sa castigi.

Vis-a-vis , de meciul nationalei , un meci bun , finlandezii n-au avut decat o situatie in prima repriza , am luat gol la un contra atac al lor, si apoi le-am oferit foarte multe spatii . Cu siguranta , daca ei castigau nu era un rezultat echitabil.Nationala a jucat foarte bine pana a primit gol. Domnul Iordanescu , e un antrenor bun , si cred ca putem sa castigam si sa ne calificam in Feroe. Domnul Lucescu , a tinut trena , e un antrenor de top european , ne-ar ajuta la Nationala Romaniei.  E dezamagitor ca asteptam ultimul meci al grupei , trebuia sa ne calificam acum cateva meciuri."


Razvan Trandu:" Si noi si strainii incercam sa ne apropiem sa formam o familie si un grup."

Miquel Robuste :" Nu e relevant locul ,suntem rivali directi e un meci foarte important . Stiam cand a jucat in Europa League , agentul mi-a spus lucruri frumoase, dar si jucatorii straini. Nu stiam nimic despre Bucuresti , am si o copila de 3 luni , dar ce am vazut mi-a placut."


 


 


 **  --Duta  Gini Andrei


---  Conferinta de presa Rapid 09.10.2015  video :

-http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=479-http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=478-http://www.total-media-news.ro/index.php?option=com_hwdvideoshare&task=viewvideo&Itemid=53&video_id=477

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dan Alexa :" Trebuie sa aratam determinare si maine "