Total Media News

Începe Tea&Coffee Festival 2015 PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Duminică, 25 Octombrie 2015 12:42


                     

    Zeci de evenimente în cafenele și ceainării bucureștene și o expoziție de ceai, cafea și accesorii, toate acestea vor putea fi vizionate în cadrul celei de

       -a 7-a ediții a Festivalului Ceaiului și al Cafelei.

    Evenimentul cuprinde, în perioada 22-28 octombrie, șase seri de manifestări artistice și culinare. Expoziția de ceai, cafea și accesorii, dar și Seara Românească, va avea loc în perioada 18-22 noiembrie la Romexpo, în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus - Carte de Învățătură.

     TEA&COFFEE Festival promovează consumul de ceai și cafea, îmbinând ritualurile servirii lor cu arta decorativă și vizuală. Pe parcursul celor șase zile, festivalul va aduce în prim plan momente culturale și gastronomice din țările cu tradiție în cultivarea și producția de ceai și cafea, precum și în prepararea și prezentarea unor băuturi pe baza acestora.

 

 

Printre manifestările din perioada 22- 28 octombrie a.c., se numără: concerte, demonstrații și workshop-uri de dans, ateliere de arte vizuale și ceremonii de servire a ceaiului si cafelei.

Expoziția de Ceai, Cafea, Delicatese și Accesorii

În ultimele patru zile ale Tea&Coffee Festival (18-22 noiembrie), la Romexpo, în cadrul Târgului Internațional Gaudeamus-Carte de Învățătură, va avea loc Expoziția De Ceai, Cafea, Delicatese și Accesorii.

La standurile expoziției, vizitatorii vor putea găsi diverse sortimente și soiuri, produse și accesorii folosite la prepararea și servirea ceaiului și cafelei.

Tea&Coffee Festival și expoziția se adresează atât amatorilor de ceai și cafea, cât și profesioniștilor care activează, în calitate fie de producători, fie de importatori, în industria de resort.

Pe parcursul expoziției de la Romexpo, vizitatorii se pot delecta cu delicatese din India, Japonia, Turcia, Siria și pot învăța arta preparării cafelei sau ceaiului. Specialistii barista vor prezenta publicului cele mai ingenioase desene în cafea.

 

**  sursa  -- http://horeca.ro/articole/foodabeverage/4301-incepe-tea-coffee-festival-2015.html

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social Bucatarie - Retete Începe Tea&Coffee Festival 2015