Total Media News

Atat de aproape.. ! Romania este eliminata in prelungirile semifinalelor de Norvegia ! PDF Imprimare
Vineri, 18 Decembrie 2015 23:58

 

    Ne apasa un sentiment greu dupa aceasta semifinala. Desi Norvegia a intrat cu o diferenta destul de lejera la pauza , dupa o repriza in care micutele norvegience au depasit in repetate randuri defensiva noastra ,

     Romania a contrabalansat partida foarte bine in repriza a doua , fiind chiar foarte aproape sa castige in finalul meciului , cand in ultimele secunde ale timpului regulamentar Vali Ardean Elisei , a ratat o ocazie buna de a marca .

Cristina Neagu nu a mai putut fi factorul destabilizator la fel de pregnant ca in meciul contra danezelor din simplul fapt ca a putut fi anihilata destul de bine in aceasta partida , comparativ cu meciul din sferturi .

Prelungirile partidei le-au apartinut in mare parte norvegiencelor , care au profitat si s-au impus la doua goluri diferenta , pivotul lor , Heidi Loke , fiind aleasa jucatoarea partidei.

Paula Ungureanu a reusit din nou un meci foarte bun , oprind 3 lovituri de la 7 metri ale norvegiencelor , si reusind  in repetate randuri prin paradele sale sa readuca echipa in joc .

 

 

Pentru noi nu ramane decat sa castigam dificilul meci contra Poloniei pentru medalia de bronz , fiind oricum o performanta neasteptat de buna pentru echipa noastra tinand cont de parcursul destul de modest din grupele Mondialului Danez.

      Respect , fetelor !*

*

*

- Duta Gini  Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Handbal Atat de aproape.. ! Romania este eliminata in prelungirile semifinalelor de Norvegia !