Total Media News

Romania castiga finala mica la CM ! Bravo , fetelor !! PDF Imprimare
Duminică, 20 Decembrie 2015 17:36
    Fetele noastre si-au respectat blazonul in finala mica si au invins Polonia de o maniera categorica , demonstrand faptul ca adeverata finala s-a jucat in semifinale impotriva Norvegiei . Jucatoarele lui Ryde au reusit inca un meci foarte bun si s-au impus la final cu scorul de 31-22 , impotriva unei nationale oscilante dar valoroase.

 

    Elevele lui Tomas Ryde au început perfect meciul și după zece minute conduceau cu o diferență de cinci goluri !

 

 

Polonezele au început să joace mai bine în ultimele 15 minute al primei reprize, dar România și-a menținut concentrarea, iar la pauză avea un avans de șapte goluri, 15-8.

Polonezele au început bine a doua repriză și s-au apropiat la cinci goluri, dar "tricolorele" au tăiat repede elanul adversarelor. Cu 11 minute înainte de final, România a avut un avantaj de zece goluri, decisiv pentru a fi sigure de victorie

Cristina Neagu , termina acest campionat cu 63 de reusite , pe primul loc al marcatoarelor , avand mari sanse la titlul de cea mai buna jucatoare a anului , dupa titlul obtinut in 2010 . Cristina ,a reusit prin forma sa sa dirijeze nationala pana la aceasta medalie cu un joc absolut senzational. 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Handbal Romania castiga finala mica la CM ! Bravo , fetelor !!