Total Media News

Înscrieri la competiția internațională Global Enterprise Experience 2016 PDF Imprimare
Miercuri, 27 Ianuarie 2016 15:21

 

                             

   University of Wellington din Noua Zeelandă anunță deschiderea înscrierilor pentru concursul internațional

            Global Enterprise Experience 2016

, care se va desfășura în perioada 31 martie – 21 aprilie 2016.

      La competiție sunt invitați să participe toți studenții interesați să-și dezvolte aptitudini în domeniul afacerilor internaționale, managementului inter-cultural, antreprenoriatului social, dezvoltării economice sau comunicării afacerilor.

    Participarea la concurs se face în echipe mixte care cuprind membri din toate țările înscrise în concurs. Fiecare participant se poate înscrie individual sau alături de un partener de concurs. Înscrierile se fac online, prin completarea formularului de aici, până la data de 17 martie 2016. După înscriere, fiecărui participant i se va solicita să trimită o biografie pe baza căreia va fi plasat într-o echipă de concurs.

 

 

În cadrul competiției, fiecare echipă va scrie o propunere de afacere care atinge subiectul coeziunii sociale. Echipele vor avea șansa de a propune proiecte care se centrează asupra refugiaților, copiilor, bătrânilor, comunităților izolate sau persoanelor cu dizabilități, și care pot include activități sportive, artistice, gestionarea resurselor de apă și hrană, grija pentru mediu etc. Pentru finalizarea proiectului, membrii vor comunica prin e-mail Skype, FaceBook, DropBox și alte platforme de comunicare online.

Câștigătorii competiției vor fi anunțați la Gala de premiere ce va avea loc la începutul lunii iunie la Parlamentului Noii Zeelande. Membrii echipei câștigătoare vor primi fiecare câte 1000 de dolari neozeerlandezi, precum și certificate de participare și scrisori de recomandare.

Mai multe informații despre competiția Global Enterprise Experience se găsesc aici.

 

 

**  sursa -- http://infoub.unibuc.ro/index.php/cariera/competitii/3652-inscrieri-la-competitia-internationala-global-enterprise-experience-2016?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=Profesori+26.01.2016+%284%29

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Invatamant Înscrieri la competiția internațională Global Enterprise Experience 2016