Total Media News

CAMPIONATULUI NAŢIONAL UNIVERSITAR DE FOTBAL 2016 (11 VS 11) EDITIA A II-A PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Februarie 2016 13:31

                                

 

      Federatia Sportului Scolar si Universitar in parteneriat cu Federația Română de Fotbal si  Universitatea Politehnica Timișoara, organizeaza cea de a doua editie a Campionatului National Universitar de Fotbal. Scopul acestei competitii este cel de promovare a educației sportive în mediul universitar, cultivarea spiritului competiţional şi stimularea performanţei sportive a studenților practicanți ai jocului de fotbal.

      Competiţia se va desfășura în două etape, pe regiuni geografice și faza finală. Sistemul competițional va fi stabilit în funcție de numărul de echipe participante. Fazele regionale se vor desfășura în perioada 5 martie – 22 aprilie 2016, urmând ca FAZA FINALĂ să se dispute în perioada 27-29 aprilie 2016, la Centrul Național Sportiv al Federației Române de Fotbal – Mogoșoaia/Buftea. 

 

 

Înscrierile se fac până la data de 20 februarie 2016, la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Fiecare echipă va primi câte un cod unic de înregistrare pe site-ul www.impreunasuntemfotbal.ro.

În competiție  pot participa studenţi de la cursurile de zi licență, masterat şi doctorat din învăţământul de stat şi particular, cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani inclusiv. Aceştia pot fi şi componenţi ai echipelor divizionare sau ai loturilor reprezentative. În cadrul echipelor universitare pot juca studenţi români şi străini, legitimaţi sau amatori conform cu prezentul regulament. O persoană care este student la mai multe universităţi simultan poate avea drept de joc la una singură. La ETAPA FINALĂ a Campionatului Național Universitar de Fotbal 2016 vor participa  echipele câștigătoare ale regiunilor geografice. Durata competiţiei va fi de 3 zile (două nopţi de cazare şi masă pentru fiecare echipă participantă). Jocurile din cadrul Finalei Campionatului Naţional Universitar de Fotbal  se desfăşoară după Regulamentul Federaţiei Române de Fotbal.

Echipa câştigătoare va fi declarată Campioană Naţională Universitară şi va participa la competiția ”JOCURILE EUROPENE UNIVERSITARE” ce va avea loc în Croaţia, Zagreb și Rijeka, în perioada 11- 20.07.2016, adresată echipelor universitare. Organizatorii vor oferi tricouri de campioni, diplome, cupe şi medalii echipelor clasate pe primele 3 locuri. Jucătorii cu evoluții sportive valoroase vor primi și trofee individuale.

Regulamentul competitiei aici.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal CAMPIONATULUI NAŢIONAL UNIVERSITAR DE FOTBAL 2016 (11 VS 11) EDITIA A II-A