Total Media News

Modele de verighete din platina PDF Imprimare
Miercuri, 09 Martie 2016 08:40

  

                                              

        Conform  celor  de  la  http://mireasa-perfecta.ro  ,platina este rara si se gaseste doar in anumite parti ale lumii, insa reprezinta optiunea principala a mirilor, deoarece verighetele din platina sunt rezistente la chimicale, nu se tocesc decat in conditii extreme si nu oxideaza. Prin analogie, multe persoane considera ca acest metal simbolizeaza dragostea adevarata si rara in zilele noastre, care trebuie sa reziste testului timpului. In acest articol, va prezentam diferite modele de verighete platina superbe, dintre care sa va alegeti pe cele ideale:

• Inspiratie celtica
Unele dintre cele mai cautate modele de verighete platina in sunt cele cu design celtic, dar cu un aer contemporan, care contin simboluri si anumite insemne care sa exprime loialitatea si dragostea eterna. Verighetele de acest gen sunt mistice si ascund semnificatii pe care doar anumite persoane le pot descifra, insa pot fi purtate de orice persoana, indiferent de religia in care se afla, datorita frumusetii lor aparte si a simbolurilor universal valabile: ideea de dragoste nesfarsita, sentimentele unificate ale celor doi miri, loialitatea si speranta ca vor avea o casnicie incununata de bucurii si putere pentru a infrunta cu bine orice le va aduce viitorul impreuna.

 

 

Simplitate si clasa
Platina este un metal pretios mai dur, folosit atat in fabricarea bijuteriilor, cat si in alte industrii. Verighetele facute din acest material pretios sunt de regula pure in proportie de 95 %, depasind ca valoare alte metale. Cele mai frumoase modele de verighete platina de 5.00 mm reprezinta tiparul clasic ce se axeaza pe simplitate, dar si pe calitate. In cazul in care doriti sa urmati modelul traditional care este in voga in 2014, atunci acestea sunt niste alegeri perfecte.

verighete din platina simple

• Rafinament
Daca doriti ceva original, puteti alege niste modele de verighete platina inspirate din epoca victoriana, cu sau fara diamante – este bine de stiut insa, ca stralucirea diamantelor nu este afectata de catre platina, care se va pastra intacta de-a lungul timpului si nu le va pata. Platina este alba in mod natural si nu necesita intotdeauna sa fie placata cu rodiu – doar uneori, in functie de tipul bijuteriilor, pentru un plus de stralucire; isi poate pierde luciul in timp, iar precum in cazul aurului alb, se poate toci, moment in care se recurge la placare, fapt care insa nu se baga de seama cu ochiul liber.

Modele verighete platina

Platina are o densitate mai mare decat a aurului alb, ceea ce determina ca greutatea verighetelor sa fie sporita:  cele facute din platina au o greutate dubla fata de cele din aur alb, iar costul este si el ridicat. Insa unul dintre avantajele pe care le ofera verighetele din platina este acela ca ofera un sentiment de superioritate.

verighete din platina cu mesaj verighete platina Modele de verighete din platina el si ea verigheta platina cu diamante verighete din platina cu mesajul Te iubesc verigheta cu diamante inel din platina verighete din platina el si ea verighete din platina verigheta platina si diamante

 

 

**  sursa  :--http://mireasa-perfecta.ro/modele-verighete/modele-de-verighete-din-platina/?ref=yfp

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Life Modele de verighete din platina