Total Media News

TV SONY XD94 / XD93 4K HDR cu Android TV PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Aprilie 2016 16:19

                  

   Descoperiţi detaliile cu 4K HDR

    Interval dinamic ridicat 4K

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, acest televizor combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR)3. Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu.

 

    4K PROCESSOR X1™

    Magia 4K în fiecare scenă

Motorul avansat de procesare a imaginii efectuează mii de ajustări în fiecare secundă pentru a îmbunătăţi rezoluţia, culoarea și luminozitatea, ducând fiecare scenă la intensitatea 4K și peste. 

 

 

Claritate 4K

Claritatea imaginilor este îmbunătăţită și rafinată în timp real, utilizând reducerea zgomotului avansată, tehnologia de îmbunătăţire a detaliilor şi de conversie extinsă pentru a obţine o claritate remarcabilă.

Culoare 4K

Culoare 4K

Culorile sunt la fel de bogate și vii ca şi cele din natură datorită afişajului TRILUMINOS™ și tehnologiei avansate de procesare a culorilor.

Contrast 4K

Contrast 4K

Experimentați mai multă viață, mai multă textură şi mai multă energie în fiecare scenă cu zone mai luminoase, culori închise mai profunde și o mai mare gradație de tonuri naturale.

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie IT TV SONY XD94 / XD93 4K HDR cu Android TV