Total Media News

Dan Alexa:" Trebuie sa jucam la maxim cele 180 de minute !" PDF Imprimare
Vineri, 20 Mai 2016 10:46



Rapid va disputa duminica ultima partida pe teren propriu din editia 2015-2016 a Ligii a 2-a impotriva celor de la Academica Clinceni.

In ultimul meci , giulestenii au castigat un meci important in lupta pentru promovare scor 1-0 , la Constanta impotriva celor de la Farul.

In cazul in care duminica Rapidul castiga , iar Dunarea Calarasi nu va invinge,  giulestenii isi vor obtine matematic promovarea in Liga 1 , astfel ca meciul din weekend poate deveni motiv de sarbatoare.

" Venim dupa un joc bun , avem un moral bun .Absenti sunt Martin si Trandu. Trebuie sa aratam concentrare , suntem constienti ca intalnim un adversar periculos. Trebuie sa fim foarte atenti. Ieseam din obiectiv fara 6 puncte, ne era foarte greu sa intram in obiectiv , jucatorii s-ar fi simtit neindreptatiti.

Echipa s-a comportat bine in ultimele jocuri , vom face totul sa obtinem victoria.Sunt capacitat suta la suta la ce se va intampla , fiecare meci e decisiv pana la final. " a afrimat Dan Alexa inaintea partidei din weekend contra Clinceniului.

 

 

"

    

 

Clubul sportiv Rapid Bucureşti  

Calea Giuleşti nr. 18, sector 6, Bucureşti, România | Registru sportiv MTS nr. B/A1/00048/2001 |

Cod fiscal 4420651Tel: (+4) 021 317 01 01 | Fax: (+4) 021 317 01 00 | Web: www.clubsportivrapid.ro|

 E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza IBAN RO10 TREZ 7062 0G30 0530 XXXX – Trez. Sector 6 Bucureşti

 

 

 

 

 

Apel către suporteri

Ca urmare a informațiilor apărute în mijloacele mass-media, conform cărora partida de fotbal dintre FC Rapid București și FC Academica Clinceni, contând pentru etapa a noua din play-off-ul Ligii a II-a, seria I, ar fi ultima pe care o dispută fotbaliștii feroviari pe Stadionul ”Valentin Stănescu” din București, conducerea CS Rapid București precizează următoarele:

- Stadionul ”Valentin Stănescu” este element patrimonial aparținând CS Rapid București;

- Procedurile de cedare ale arenei către Compania Națională de Investiții SA, în vederea modernizării nu au fost încă finalizate, așadar Stadionul ”Valentin Stănescu” nu va fi dărâmat imediat;

- CS Rapid București invită și pentru sezonul viitor echipa de fotbal FC Rapid București să susțină meciurile de pe teren propriu pe același stadion, acesta fiind recunoscut ca unul emblematic pentru spiritul rapidist.

Ținând cont de cele mai sus, conducerea CS Rapid București invită pe toți suporterii la calm și civilizație, iar dacă doriți ca și anul viitor să aibă echipa favorită unde juca, sugestia de a devasta arena pentru a avea fiecare o amintire din stadion trebuie ștearsă imediat din mentalul colectiv. Stadionul ”Valentin Stănescu”, în forma sa actuală, rămâne funcțional, iar noi vom fi primii care vă vom anunța când vor începe lucrările de demolare și modernizare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!  "

 

 

 

  **  -- Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal Dan Alexa:" Trebuie sa jucam la maxim cele 180 de minute !"