Total Media News

Rusia face un SUPERAVION PDF Imprimare
Vineri, 15 Iulie 2016 18:03

          

 

     Conform     businessmagazin.ro  , Şefii militari susţin că motorul pentru ambarcaţiune a fost deja testat, iar un prim prototip ar putea zbura în şase ani. Acesta este capabil să călătorească oriunde în lume în doar două ore şi să lanseze un focos nuclear devastator.

     Motorul prototipului va fi prezentat la Forumul Internaţional de Tehnologie Militară Army-2016, care va avea loc pe 6-11 septembrie, în regiunea Moscova. Serghei Karakayev, comandantul forţelor strategice ruse de rachete, a confirmat că motorul pentru bombardier a fost construit şi testat cu succes la filiala Serpukhovo a Academiei Militare. „Capacitatea operaţională a aparatului a fost dovedită", a spus el, potrivit The Observer.

 

 

Colonel Alexey Solodovnikov, coordonatorul general al proiectului, precum şi un profesor la Academia Militară a declarat: „Bombardierul va decola de la un aerodrom obişnuit şi are rolul de a  patrula spaţiul aerian rus. La comandă, va urca în spaţiul cosmic pentru a lovi o ţintă cu focoase nucleare şi apoi se va întoarce la bază. Cooperăm cu Institutul Aerodinamic Central al Rusiei privind proiectarea corpului şi caracteristicilor aeronavei. Cred că masa sa trebuie să fie de 20-25 de tone metrice şi va fi capabil să accelereze la viteza hipersonică în modul rachetă ”, a adăugat el. Doua motoare, unul pentru avion şi altul pentru navă, vor fi interconectate la setările pentru motorul bombardierului. Se va folosi combustibil kerosen, iar pentru spaţiu de zbor metan şi oxigen.

British Reaction Engines a declarat, de asemenea, că motorul său hipersonic va zbura până în 2020. Agenţia Spaţială Europeană a investit 11 milioane de dolari pentru dezvoltarea unui motor care va putea permite aeronavei să zboare oriunde în lume, în doar patru ore.

 

 

**  http://www.businessmagazin.ro/actualitate/rusia-creaza-avionul-care-este-capabil-sa-calatoreasca-oriunde-in-lume-in-doar-doua-ore-si-sa-lanseze-un-focos-nuclear-devastator-15527825?ref=yfp

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri Actualitate Rusia face un SUPERAVION