Total Media News

Înscrierile la Campionatul Național pe Echipe Seniori 2016 (3-9 octombrie 2016, CNT) sunt deschise PDF Imprimare
Joi, 25 August 2016 13:21

               

 

    Cluburile de tenis afiliate la Federația Română de Tenis care doresc să participe la Campionatul Național pe Echipe Seniori M+F 2016 (3-9 octombrie 2016, Centrul Național de Tenis) trebuie să înscrie și să nominalizeze echipele în perioada 23 august - 5 septembrie 2016.

   Se vor folosi formularele special concepute pentru acest lucru și care se pot descărca de mai jos. Nominalizarea întregului lot de jucatori care ar putea juca la momentul desfasurarii Campionatului National pe Echipe trebuie făcută în același timp cu înscrierea.

   Important - înscrierea trebuie să fie însoțită de dovada plății taxei de înscriere (200 de lei/echipă), cât și de actele necesare fiecărui protocol de colaborare dorit și dovada plății taxei pentru fiecare protocol de colaborare (500 de lei/protocol). Aceste taxe se plătesc către Federația Română de Tenis, în următorul cont deschis la BRD: RO80 BRDE 410S V198 8612 4100.


 


Un jucător nu poate avea acord de colaborare dacă este legitimat la un club care participă în respectivul campionat. De asemenea, jucătorii transferați după termenul limită de înscriere (5 septembrie 2016) nu pot participa la Campionatul Național pe Echipe Seniori M+F 2016, iar documentele de protocol de colaborare încheiate după termenul limită de înscriere nu sunt valabile.Termenul limita de retragere este 10 septembrie 2016. Taxa de participare nu va fi returnată în cazul retragerii din campionat a unei echipe după termenul limită de retragere.Formularele de înscriere și nominalizare trebuie trimise pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data limită de înscriere (5 septembrie 2016). Nu vor fi acceptate înscrieri după data limită. Componența fiecărei echipe este de minim 5 jucători, maxim 9 jucători, un capitan nejucător, iar fiecare echipă poate avea în componență doi jucători cu acord de colaborare.Un club poate sa înscrie mai multe echipe. Prioritatea de acceptare în competiție a echipelor este dată de suma clasamentului jucătorilor din acea echipă. Echipele care au prioritatea 2 sau mai mică vor fi acceptate in competiție în limita locurilor disponibile pe tablou. Acceptarea echipelor se va face pe baza clasamentului valabil la data limită de înscriere.Competiția se desfășoară după prevederile

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Tenis Înscrierile la Campionatul Național pe Echipe Seniori 2016 (3-9 octombrie 2016, CNT) sunt deschise