Total Media News

Mareea, a doua agenţie de turism din România care îşi anunţă insolvenţa în plin sezon al vacanţelor PDF Imprimare
Sâmbătă, 03 Septembrie 2016 19:50

 

              

 

   Conform  MEDIAFAX ,Turoperatorul Mareea a înfiinţat o celulă de criză pentru a răspunde turiştilor şi partenerilor afectaţi de deschiderea procedurii de insolvenţă şi reorganizare şi pentru a gestiona o parte cât mai mare din rezervările cu check-in din 3 septembrie şi 4 septembrie.

”Începând cu data de 04.09.2016 nu vom mai putea onora nici una dintre rezervările confirmate. Pentru recuperarea sumelor datorate de către Mareea, vă rugăm să vă adresaţi asiguratorului societăţii (poliţa de insolvabilitate nr: 8100258X ) şi să faceţi demersurile necesare pentru recuperarea sumelor”, arată un comunicat al companiei.

Conducerea ANAT a fost anunţată de reprezentanţii Mareea Comtur că agenţia de turism traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar şi că în perioada următoare se vor face eforturi pentru găsirea de soluţii în cazul fiecărui turist care achiziţionat un pachet de vacanţă Mareea.

 

 

 

**  sursa -- http://www.mediafax.ro/economic/mareea-a-doua-agentie-de-turism-din-romania-care-isi-anunta-insolventa-in-plin-sezon-al-vacantelor-15652579

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate Timp liber Mareea, a doua agenţie de turism din România care îşi anunţă insolvenţa în plin sezon al vacanţelor