Total Media News

HEXOL 2016 - PRIMUL SEMESTRU MAI BUN DECÂT ÎN 2015 PDF Imprimare
Marţi, 13 Septembrie 2016 14:33


                       


     Producătorul de lubrifianți Hexol® a încheiat primul semestru al anului 2016 cu o creștere semnificativă față de perioada similară a anului precedent.

     În raport cu primul semestru al anului 2015 cifra de afaceri a companiei a înregistrat o creștere de 13%. Reușita este datorată în primul rând atenției acordate activității de export.

     În 2016, Hexol® se află pe același drum al creșterii pe care a pornit anul trecut. Am ales să consolidăm relațiile existente cu partenerii noștri, atât pe plan intern cât și pe plan internațional. Exportul și abordarea de noi piețe, pe care ne-am făcut simțită prezența din ce în ce mai consistent, s-au dovedit a fi motorul principal al creșterii din primul semestru al anului. Aceste segmente de activitate au înregistrat o creștere de excepție de peste 400%, atingând la această oră peste 30% din vânzările noastre - declară președintele companiei, d-l Daniel Condratov.


Politica de expansiune pe piețele externe va fi continuată de compania Hexol® și în perioada următoare. Abordarea acestor piețe va fi însoțită de pregătirea și lansarea în fabricație de noi produse, aliniate tendințelor tehnice și comerciale constatate pe plan intern și, mai ales, pe plan internațional.

 

                                                              

                          

 

 

**  C.de  P.  HEXOL

 

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie Auto HEXOL 2016 - PRIMUL SEMESTRU MAI BUN DECÂT ÎN 2015