Total Media News

Concurs de şah rapid la Buzău! - „Cupa Unirii” - PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Ianuarie 2017 17:09


            

     Clubul de Şah al Asociaţiei Nevăzătorilor are bucuria de a vă invita, sâmbătă, 21 ianuarie 2017, la concursul de şah rapid „Cupa Unirii”, ediţia a IX-a.

Întrecerea va avea loc la Restaurantul „Casa Ispas” din Buzau (str. Victoriei, nr. 4), începând cu orele 09:30 şi este deschisă tuturor şahiştilor, indiferent dacă au sau nu probleme de vedere.

Se vor disputa 7 runde, în sistem elveţian, iar timpul de gândire alocat fiecărui jucător va fi de 15 minute + 12 secunde (increment).

 

 


Competiţia va fi omologată de către Federaţia Internaţională de Şah (FIDE), motiv pentru care toţi participanţii trebuie să aibă deja achitată (sau să achite la faţa locului) taxa anuală de legitimare. Arbitru şi reprezentant al Federaţiei Române de Şah – Radu Şofran.

Taxa de participare este de 40 de lei, sumă ce va fi inclusă integral în fondul de premiere. Valoarea premiilor acordate depinde, prin urmare, de numărul de jucători. În plus, fiecare participant va primi din partea organizatorilor o masă de prânz.

Principalul sponsor al concursului este Clubul LIONS Buzău – Mousaios, faţă de care ţinem să ne exprimăm deosebita gratitudine. După cum se ştie, Cluburile LIONS susţin cauza deficienţei de vedere încă de la înfiinţarea primei asemenea structuri, în Statele Unite, în urmă cu o sută de ani. LIONS înseamnă Liberty, Intelligence, Our Nations Safety, iar şahul este prin excelenţă sportul care oferă tuturor oamenilor şansa de a se confrunta liber, inteligent şi creativ.

Pentru inscrieri Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza telef.0787 554 444

Vă aşteptăm la concurs!

 

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Sah Concurs de şah rapid la Buzău! - „Cupa Unirii” -