Total Media News

Body Art Wellness Club PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Februarie 2017 22:41

                             Body Art Wellness Club

           Sala de Fitness din Bucureşti, deschisă NON-STOP.
                                 
           

     Body Art Wellness Club, situat în sectorul 4 din București, a pornit de la un principiu simplu: viața noastră agitată, dar de multe ori sedentară, are nevoie să fie echilibrată prin adăugarea componentelor de relaxare și re-vitalizare. Doar astfel corpul, mintea și spiritul se armonizează și generează energia de care avem nevoie.

   Suntem singurul centru Spa & Wellness din București deschis 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Prin urmare, indiferent dacă sunteți la finalul unei zile de muncă, dacă luați o pauză la mijlocul zilei sau sunteți extrem de matinali și vreți să începeți dimineața în forță, atunci puteți să optați pentru unul dintre abonamentele la sala noastră. Zona este ușor accesibilă pentru cei care își doresc o sală de fitness în sectorul 4 sau pentru cei care caută o piscină în sectorul 4, cu servicii adiționale de saună umedă sau uscată. La orice tip de abonament beneficiați de parcare gratuită.

 

 

   Vă invităm oricând să ne faceți o vizită în cadrul hotelului RIN Grand de pe şoseaua Vitan-Bârzeşti 7D-7E. Veți vedea astfel că punem la dispoziție mijloacele cele mai moderne de fitness, aerobic sau cycling. Indiferent de nivelul dumneavoastră puteți beneficia de asistența antrenorilor noștri profesioniști.

   Body Art Wellness Club vă oferă cea mai bună ocazie de a contrabalansa stresul zilnic și de a vă optimiza starea de sănătate și bună dispoziție. Fie că vorbim de controlul respiraţiei și de îmbunătățirea flexibilității articulare ca beneficii recunoscute ale înotului sau preferăm proprietățile căldurii uscate și ale umidității pentru relaxarea musculară, Body Art Wellness Club e locul ideal unde puteți alterna ședintele de jacuzzi cu saună sau hammam.

 

    În funcţie de preferinţele dumneavoastră, puteţi solicita personalizarea abonamentului astfel încât să aveţi acces exact la serviciile care vă interesează. Puteţi solicita:

  • ALL – pentru acces la toate serviciile;
  • DRY – pentru acces la sala de fitness, aerobic, spinning şi zona SPA – saună uscată, hammam, duş emoţional, duş scoţian, fântână de gheaţă.
  • WET – pentru acces la piscină, jacuzzi şi zona SPA – saună uscată, hammam, duş emoţional, duş scoţian, fântână de gheaţă.

Dacă vreţi să începeţi cu o testare, atunci puteţi solicita un abonament de tip Day Pass.

Acesta vă oferă un acces de tip ALL pe durata unei zile (24h).

 

   Antrenorul dumneavoastră personal are trei misiuni importante: recomandare, motivare şi supraveghere. Principalul punct unde am remarcat aprecierea serviciilor de personal training sunt legate de modul în care personalul nostru ştie cum să vă ajute să vă dezvoltaţi voinţa de a atinge obiectivele.

   Clubul nostru dispune de antrenori cu experienţă, foşti sportivi de performanţă, din diferite discipline sportive. Ei vă pot asista în cadrul şedinţelor de antrenament pentru atingerea obiectivelor stabilite într-un timp cât mai scurt. Rolul antrenorului este, de asemenea, să se asigure că exerciţiile sunt executate în condiţii de siguranţă.

Vă invităm să ne contactaţi pentru a alcătui împreună oferta care vi se potriveşte.

 

 

   La Body Art Wellness Club, prin abonamentul de tip DRY aveţi acces la una dintre cele mai mari şi mai moderne săli de fitness din Bucureşti, sală de aerobic, spinning şi zona SPA. Sesiunile de antrenament complet şi cele de relaxare sunt astfel uşor de îmbinat. Zona SPA cuprinde: saună uscată, hammam, duş emoţional, duş scoţian, fântână de gheaţă.
În funcţie de programul dumneavoastră puteţi opta pentru un abonament de tip Full Time (00:00 – 24:00) sau Day Time (23:00 – 16:00).


 

    Prin abonamentul pentru zona „Wet” aveţi acces la piscină, jacuzzi din cadrul clubului precum şi la zona SPA – saună uscată, hammam, duş emoţional, duş scoţian, fântână de gheaţă.
Opţional puteţi apela la antrenorii noştri pentru lecţii de iniţiere în înot sau puteţi participa la clasele de aqua aerobic.

Ştiaţi că? Pentru a înota trebuie să mobilizaţi întregul corp pentru a învinge rezistenţa apei, aceasta având o densitate de 12 ori mai mare decât a aerului. De aceea înotul este unul dintre cele mai apreciate sporturi pentru întreţinere şi tonifiere.

                                    

   Sala de fitness are o suprafaţă de aproximativ 400 mp şi 63 de posturi de lucru. Sistemul modern de ventilaţie cu aport de aer proaspăt, precum şi aparatura Nautilus – profesională, dar prietenoasă, vă vor face să vă simţiţi în largul dumneavoastră. Pentru programe personalizate puteţi apela, cu incredere, la antrenorii noştri.

Sala este împărţită în zona de cardio, cu peste 20 de aparate dotate cu ecran LCD, zona de greutăţi libere,studioul de personal training, zona multifuncţională, zona de cabluri şi posturi fixe.

Ştiaţi că? Dacă aveţi un job care vă impune o viaţă sedentară, aveţi nevoie de minimum 30 de minute de mişcare în fiecare zi, timp de 5 zile pe săptămână sau de 20 de minute de exerciţii cardio intense, timp de 3 zile pe săptămână (cf. unui studiu publicat de American College of Sports Medicine).

 

 

                                  
   Sala de aerobic are o suprafaţă generoasă, de peste 120 mp şi vă aşteaptă cu peste 10 tipuri de clase, în funcţie de nevoile şi obiectivele dumneavoastră. Antrenorii sunt specializaţi pe fiecare tip de activitate. Puteţi opta pentru clase express de 30 min, care vizează în special o anumită grupă musculară şi clase de 50 minute, mai intense, cu efecte generale de creştere a rezistenţei şi tonifiere musculară. De asemenea puteţi alege programele de dimineaţă sau cele de după-amiază.

Detalii suplimentare privind programul claselor puteţi găsi aici.

 

Cycling-ul este o activitate fizică tot mai populară deoarece îmbină antrenamentul cardio cu cel de forţă şi este un program uşor de urmat, indiferent de vârstă. Presiunea asupra articulaţiilor este mai mică decât cea exercitată de alte sporturi, deoarece o parte din greutatea corpului este preluată de bicicletă.

Clasele de cycling sunt de diferite intensităţi şi se desfăşoară, pe ritmul muzicii, în prezenţa unui antrenor specializat.

Sunt recomandate ca parte din programul celor care vor sa slăbească, celor care vor sa îşi menţină şi să îşi îmbunătăţească sănatatea sistemului cardio-vascular, a sistemului imunitar şi calitatea vieţii în general.

Suprafaţa sălii este de aproximtiv 120 mp şi este dotată cu 25 biciclete de cycling.


 

                                piscina

     Piscina clubului are o dimensiune de 180 mp (20m x 9m) şi este potrivită atât pentru sesiunile de înot sportiv cât şi pentru cele de relaxare. În plus zona de piscină este dotată cu jacuzzi, şezlonguri, duşuri.

Designul modern, cu elemente de inspiraţie naturală, creează o ambianţă reconfortantă, propice pentru acest tip de activitate.

 

 

                                img_6271-259

   O zonă preferată pentru relaxare, revigorare şi tonifiere.
Vă puteţi bucura de efectul terapeutic al apei calde pentru revigorare după o sesiune intensă de activitate fizică şi pentru ameliorarea eventualelor dureri musculare sau articulare.

Ştiaţi că?
Studiile arată că sesiunile regulate de jacuzzi stimulează metabolismul iar efectul hidromasajului detensionează musculatura şi ameliorează suferinţele de umeri, spate şi ale bazinului (conform British Journal of Rheumatology)

 

                            sauna

  În cadrul clubului Body Art Wellness Club aveţi acces la o saună uscată cu beneficii sporite prin adăugarea efectelor terapeutice ale sării.
Pereţii din cărămidă din sare de Himalaya reprezintă o bogată sursă de substanţe micronutritive, esenţiale pentru menţinerea sănătăţii.
Prin încălzirea cărămizilor de sare, are loc procedeul de ionizare, producându-se ioni negativi ce stabilesc un climat natural, mai pur. Astfel organismul poate asimila în mod natural minerale precum calciu, magneziu şi iod.

Ştiaţi că? Printre beneficiile aerului ionizat negativ se numară alinarea suferinţelor cauzate de astm, bronşită, probleme cardio-vasculare, alergii şi stres prelungit.

 

                            hammam

Hammamul – sau sauna umedă – are o capacitate de 12 persoane. Acest tip de saună este foarte popular în Orient şi s-a răspândit tot mai mult în ultimele decenii şi în Occident. Beneficiile recunoscute sunt: curăţirea profundă a pielii, regenerarea celulară a ţesuturilor şi creşterea activităţii sistemului imunitar. Astfel, sauna umedă este eficientă în prevenirea bolilor de sezon: gripă, bronşită, răceli şi sinuzite, dar şi pentru relaxare generală, stimularea hipofizei şi glandelor suprarenale, îmbunătăţirea respiraţiei (astm) şi ameliorarea durerilor reumatice.

 

 

 Tur  virtual  - http://www.body-art.ro/tur-virtual.html

 

 

Contact  :

Şoseaua Vitan – Bârzeşti, Nr.7D-7E, 042121, Sector 4 – Bucureşti.

Telefon: 031.106.11.60 / 0731.111.113 |

Mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 

 

 

 

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri Life Body Art Wellness Club